CHP örgütleri, Çankaya’da Alper Taşdelen’i görmek istiyormuş :)

CHP örgütleri, Çankaya’da Alper Taşdelen’i görmek istiyormuş :)
14 Kasım 2018 08:10

Bugün Cumhuriyet gazetesinde ilginç mi ilginç bir haber yer aldı. Habere göre, CHP tabanı Çankaya’da ağırlıklı olarak Alper Taşdelen diyormuş :)

 

 

Neye göre kime göre; haberde hiçbir bilgi belge de yok! Doğrusu Cumhuriyet Gazetesi gibi köklü bir gazeteye böylesi reklam kokan basit bir haberi yakıştıramadık.

 

İşte o satırlar:

 

CHP’nin 14 Kasım’da yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında, aralarında Çankaya ve Yenimahalle’nin de bulunduğu Ankara’nın bazı ilçelerinin adaylarını belirleyecek. Çankaya için mevcut başkan Alper Taşdelen, Yenimahalle için de mevcut başkan Fethi Yaşar’ın tekrar aday gösterileceği ifade ediliyor. Ankara Büyükşehir için ise Mansur Yavaş ve Cengiz Topel Yıldırım’ın isimleri konuşuluyor.

 

CHP’de 14 Kasım’da başkente en çok merak edilen iki metropol ilçe olan Çankaya ve Yenimahalle’nin de aralarında olduğu bazı ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna duyurulacak. Parti içindeki mutabakat ve yapılan anket çalışmaları ve örgütün eğilimi kapsamında mevcut başkan Alper Taşdelen Çankaya için tekrar aday gösterilecek, aynı şekilde mevcut başkan Fethi Yaşar’da Yenimahalle için tekrar aday olacak. Aynı gün açıklanacak 150 aday içinde Güneydoğu ve Doğuda yer alan bazı illerin adaylarının da kamuoyuna açıklanacağı ifade ediliyor.

 

Öte yandan Ankara için Levent Gök, Haluk Koç ve Bülent Kuşoğlu gibi CHP’nin önemli isimlerinin de gündemde olduğu dile getiriliyor.

 

index