CHP Menemen’e yeni başkan atandı

CHP Menemen’e yeni başkan atandı
16 Şubat 2019 19:22

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in tekrar aday gösterilmemesini protesto ederek istifa eden CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak’ın yerine MYK Kararıyla İzmir İl Genel Meclisinin son başkanı Serdar Değirmenci atandı.

 

 

 

CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak’ın yerine MYK Kararıyla İzmir İl Genel Meclisinin son başkanı Serdar Değirmenci atandı. Yönetim Kurulu ise; Hakan Taşkıntuna, İmam Yıldırım, Erdal Güneş, İrfan Aras, Uğraş Yarar, Ahmet Korkmaz, Niyazi Yüksel, Sibel Baştimur, Arzu Tuğsel, Didar İnce Ok, Gözde Çaltı, Ercan Çakmak, Niyazi Esen, Serkan Maral, Umut Kavasoğlu, Gülten Aytaş’tan oluştu.

 

Menemen İlçe Başkanlığına atanan Serdar Değirmenci; Türkiye tarihinin en önemli yerel seçimlerine giderken kimin nerede, hangi makamda olacağı değil ülkemizin geleceği önemli. Bu yerel seçimler sonuçları itibari ile yerel olmakla kalmayacak, genel siyaseti de derinden etkileyecektir. Millet İttifakının yerel seçimlerden başarıyla çıkması, Türkiye’de siyasetin yeniden şekillenmesine yol açacaktır. AKP iktidarının kentlerde geriletilmesi sonunun başlangıcı olacaktır. Bu bilinç ve kararlılıkla göreve gelen ben ve arkadaşlarım Menemen’de yeni bir başarı öyküsü yazacak adayımız Serdar Aksoy’un etrafında bütünleşerek üzerimize düşen tarihi sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz.

 

Daha önce istifa eden kadın ve gençlik kolları da önümüzdeki günlerde yeniden oluşturulacak.