CHP Manisa İl Başkanı ve il başkan adayı Balaban: Masada değil sahada siyaset

CHP Manisa İl Başkanı ve il başkan adayı Balaban: Masada değil sahada siyaset
22 Şubat 2020 19:40

Bu Pazar gerçekleştirilecek olan CHP Manisa İl Başkanlığı olağan Genel Kurulu’nda tekrar aday olan mevcut başkan Semih Balaban, görev sürecinde tüm ilçelerde siyasi çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek “Masa başında değil sahada çalışmalarımızı artırarak partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacağız” dedi.

 

 

CHP İl Başkanlığı görevini 24 Aralık 2017 tarihinden bu yana sürdüren  Balaban geçmiş dönem başkanlardan farklı olarak çalışmalarını daha çok sahada gerçekleştirerek halkın ayağına gitti. Örgütlü mücadeleye inandığını belirten Balaban, partililerin tabana dayalı siyaseti savunduğunu belirterek “Bizim anlayışımızda örgütün üzerinde hiçbir güç yoktur, örgütlü mücadeleye inanıyoruz. Yetkinin, kararın tabanda olduğu bir siyaset anlayışını benimsiyoruz.Yine en önemlisi halka dokunmadan, halkın sorunlarını çözmeden halkı yanınızda bulamazsınız. Biz tamamen halkçı siyaset tarzımızla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

 

PARTİ İÇİ EĞİTİM VE KADROLAŞMA

 

Pazar günü yapılacak il genel kurulunda tekrar başkan seçilmesi durumunda önümüzdeki süreçte yapacağı projelere de değinen Semih Balaban, özellikle öncelik vereceği iki projesini şöyle anlattı:

 

 

“Projemizin ilki parti içi eğitim ve programlarla kadrolaşmak. Parti içi eğitimle yeni insanları bilinçli bir şekilde kadrolaştırmak ve bu insanlarla seçim çalışmalarında daha başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyoruz.İkinci olarak bürokrat kadroları da liyakat esasına dayalı şimdiden oluşturmak durumundayız. Özellikle bürokrasi kadroları içinde parti çalışmaları yapmak durumundayız. İki ana hedefimiz budur: Parti içi eğitim ve kadrolaşma”