CHP Maltepe’de Muharrem İnce İstifası

CHP Maltepe’de Muharrem İnce İstifası
10 Ağustos 2020 08:26

CHP Maltepe Altayçeşme Mahalle Temsilcisi Yıldız Solmaz Parti Yönetimini eleştirerek görevinden istifa etti.

 

 

Haber Marmara’da yer alan habere göre Muharrem İnce’nin parti kurma hazırlığı ile birlikte soyal medya hesabından bir açıklama yaparak CHP Yönetimine ateş püsküren Yıldız Solmaz CHp Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol tarafından uyarıldı. İlçe Başkanı kendisine paylaşımını kaldırmasını istedi. Yıldız Solmaz ise kaldırmayacağını beyan ederek temsicilikten istifa etti.

CHP Altayçeşme mahalle temsilcisi Yıldız Solmaz paylaşımında “Muharren İnce’ye parti kuracak diye karşı gelenler var ama 9 seçim kaybetmiş koltuğu terk etmeyenlere neden bir şey denmiyor, sorgulanmıyor” dedi.

 

 

İşte’ Yıldız Solmaz’ın O paylaşımı

 

 

“Sus sus sus nereye kadar! Muharrem İnce parti kuracak diye karşı gelenler var, 9 seçim kaybetmiş ama koltuğu terketmeyene neden birşey demiyor neden sorgulamıyorsunuz? Adalet yürüyüşü yaptık kim için ne için peki parti içinde adalet nerede, niye susuyorsunuz? Diğer partililere koyun diyoruz da neden aynaya bakmıyorsunuz? 3 gün kala kadın kolları seçimine dayatmayla ATATÜRK posterini indiren sonra ihraç edilen Aylin Nazlıaka getiriliyor neden diye sormuyorsunuz? 10 Aralıkçılar partiyi zaptetmiş PM seçiminde listeyi delmek ne demek oluyor hiç sordunuz mu? kol kırılır yen içinde kalır demek adettendir, ama asla doğru cümle değildir. Ekmelettin’i dayattı kuzu kuzu gittik, şimdide Akp den ayrılıp parti kuranlarla ittifak mı olacak, diğeride ben zaten sağ görüşlü değilim diyor bize göz kırpıyor.

Chp kendi içinde evlatlarını atıyor başka başka yollara gidiyor

Bizde bir söz vardır: “Bana çöynek olmuyor başkasına yama oluyor“diye işte sözün kısası ben artık susamayacağım ama bu demek değildir ki birilerini tutup diğerini atıyorum ben hiç kimsenin arkasından kuzu kuzu gitmem ister ince olsun ister başkası olsun yani adam tutmuyorum sadece düşüncelerimi yazmak istedim, benim kalbim aklım vicdanım sol yanımda. Saygılar herkese”

 
Sosyal medya hesabındaki yazı üzerine CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol Yıldız Solmaz’ı arayarak bulunduğu konumdan dolayı yazıyı kaldırmasını istedi. Ancak CHP Altayçeşme mahalle temsilcisi Yıldız Solmaz ben yazdığım yazının arkasındayım dedi ve kaldırmadı. Yazıyı kaldırmadı ama görevinden istifa etti.

 

 

İşte! CHP İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol’un sözleri üzerine Yıldız Solmaz’ın paylaşımı

 

“Selam arkadaşlar

Bugün face de yazdığım yazı üzerine ilçe başkanım beni aradı bana “bulunduğun konumdan dolayı o yazıyı yazamazsın”dedi ve kaldırmamı istedi.

Ben yazdığım yazının arkasındayım alnımın akıyla gururla ve onurumla bugün mah. temsilciliği görevimden ayrıldım,istifa dilekçemi başkanın masasına bıraktım.

Bu partide hiç kimse bana hak hukuk adaletten bahsetmesin

Herkesin yolu açık olsun”