CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon örgütünün sesine kulak verdi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon örgütünün sesine kulak verdi
5 Mart 2015 18:00

7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Trabzon’da aday belirleme yöntemi birinci sıra kontenjan gerisi eğilim yoklaması olarak tespit edilmişti.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

CHP Trabzon İl Başkanı ve on dört ilçe başkanının, bu karara tepki olarak istifalarını cebine koyarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün yaptıkları görüşmede örgütün isteği doğrultusunda kontenjansız eğilim yoklamasıyla adayların belirleneceği sözünü almasıyla sonuçlandı.

 

 

Dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK’da  Trabzon’da milletvekili adaylarının Trabzon CHP örgütünün isteği doğrultusunda kontenjansız önseçimle belirlenmesi kararı alındı.

 

 

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun partililere gönderdiği SMS’de 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde Trabzon’daki milletvekili adaylarının eğilim yoklaması ile belirleneceğinin ve Genel Merkez tarafından kontenjan kullanılmayacağının müjdesini verdi.

 

VOLKAN

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu      

 

23

Önceki Dönem CHP Trabzon İl Başkanı Müslüm Tokgöz

 

 

yzv

Bu Dönemki CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan

 

 

CHP Trabzon örgütü, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, önceki dönem İl Başkanı Müslüm Tokgöz ve bu dönemki İl Başkanı Yavuz Karan’ın yanı sıra diğer adayların başvurusuyla aralarından üyelerin katılımıyla örgüt denetiminde yapılacak eğilim yoklaması ile Trabzon milletvekili adayları belirlenecek.