CHP kurultayında oturma düzeni belli oldu!

CHP kurultayında oturma düzeni belli oldu!
22 Ocak 2018 13:53

CHP’nin 3-4 Şubat tarihlerinde Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapacağı Büyük Kurultay’da Salon’daki oturma düzeni belli oldu.

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla başlatılan Büyük Kurultay çalışmalarında sona gelindi.

Kurultay Salonu’nda herhangi bir karışıklığa yol açmamak için şimdiden herkesin oturacağı yerler tek tek belirlendi.

 

 

BASIN TRİBÜNDEN TAKİP EDECEK

 
Bugüne kadar Arena’da yapılan bütün etkinliklerde Kapalı Spor Salonu’nun ortasında görev yapan Basın Mensupları için bu kez tribünden yer ayrıldı. Gazeteciler için özel bir loca ayrıldı ve bütün gazetecilerin o bölümden kurultayı takip etmeleri sağlanacak.

 

 

DELEGE SALONUN ORTASINDA OTURACAK

 
Arena Spor Salonu’nun ortası 1270 delegeye ayrılacak. Delegeler dışında salonun orta kısmına kimsenin girmesine izin verilmeyecek. Vatandaşlar ve partililer tribünlerden kurultayı takip edecek. Vatandaşlar ve partililer delegelerin bulunduğu kısma geçemeyecek.

 

 

ONUR KURULU ÜYELERİNE AYRI LOCA

 
Partinin Onur Kurulu üyeleri, diplomatlar ve siyasi parti temsilcilerine ise farklı bir loca ayrılacak.

 

 

KILIÇDAROĞLU’NA ÖZEL KARŞILAMA

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun salona girişi sırasında özel ses ve ışık gösterileriyle karşılanacak. Kılıçdaroğlu, salonda bir tur attıktan ve herkesi selamladıktan sonra yerine oturacak.

 

 

ÖZEL EKİPLER GÖREV YAPACAK

 
Salonda güvenlik güçlerinin dışında partinin görevlendireceği özel güvenlik çalışanları görev alacak. Ayrıca temizlik hizmetleri ve seyircilere dağıtılacak yiyecek ve içecekler için 200 kişiden oluşan bir ekip kurulacak.