CHP kurultayında Muharrem İnce tuvalet kenarına, maaşlı danışman en öne!

CHP kurultayında Muharrem İnce tuvalet kenarına, maaşlı danışman en öne!
4 Ağustos 2020 19:17

CHP’de kurultaydan sonra sular durulmuyor. Partide Muharrem İnce’nin kongrede adeta dışlanıp tuvalet kenarına oturtulmasından sonra herkesin merak ettiği en önde oturan isim Kılıçdaroğlu’nun maaşlı çalışanı, danışmanı çıktı.

 

 

Süperhabertv’den Mevlüt Yüksel’in haberine göre CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin 37. kurultayında tuvaletin önünde oturtulurken, 2010’de Kemal Kılıçdaroğlu ile partiye gelen partinin maaşlı çalışanı, danışman Recep Cengiz protokolde en ön sıraya oturtuldu.

 

‘EN ÖNDE OTURAN KİŞİM KİM’ MERAK KONUSU OLMUŞTU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongresi sona erdi ancak, ortaya çıkan skandallar konuşulmaya devam ediyor. Partinin son kurultayında delegelerin de merak ettiği ve ‘Kim bu adam, tanıyamadık! Vekil desek değil, çıkartamadık’ şeklinde bir kişi merak konusu olmuştu.

 

Herkesin merak ettiği bu kişinin 2010 yılında Kemal Kılıçdaroğlu ile partiye gelen partinin maaşlı çalışanı, danışman Recep Cengiz olduğu ortaya çıktı. Protokolün en önünde oturmasıyla tepki çeken emekli albay Recep Cengiz’in Kılıçdaroğlu’nun e-maillerinden sorumlu danışmanı olduğu belirtildi.

 

CHP’den ayrılarak yeni bir parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce’ye yapılan bu uygulamaya ise birçok CHP’li ‘Maaş alan danışman en önde oturtulup gençliğinde partinin tuvaletlerini bile temizleyen, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tuvaletin önünde oturtuluyor. Ayıp size’ diye tepki gösterdi.

a1 a2 a3 a4