CHP Konyaaltı aday adayı Söker verdiği sözü tuttu, 500 kişilik konvoyla meydana indi!

CHP Konyaaltı aday adayı Söker verdiği sözü tuttu, 500 kişilik konvoyla meydana indi!
4 Aralık 2018 15:22

CHP Antalya Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil Söker, seçim startını bugün verdi.

 

 

CHP Antalya Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil Söker, seçim startını bugün verdi. 500 kişilik konvoy ile şehre giren Kamil Söker’in konvoyu, saat 13.00’da Antalya Hava limanı’ndan başlayarak, CHP Konyaaltı ilçe başkanlığı’nda son buldu.

1

COŞKU İLE KARŞILANDI…

CHP Antalya ilçe başkanlığı binası önünde coşku ve sevgi ile karşılanan CHP Konyaaltı Belediye başkan aday adayı Kamil Söker, ilçe binası önünde partililere ve vatandaşlara seslendi.

Söker “Benim kendi çocuğum da dahil çocuklarımız, gençlerimiz yarınlarına umutla bakamıyorsa, ben huzurla köşemde oturamazdım. Sizler de aynı duygularla buradasınız. İşte karşınızdayım.” dedi.

2

YÜREGİMLE, SEVGİMLE, GÖNLÜMLE GELDİM….

Söker’in konuşması zaman zaman alkış ve tezahüratla kesildi. Söker, coşkulu konuşmasında “ Büyük bir heyecanla çocuk yaşta kapısından girdiğim partimin binasını, bugüne kadar evim olarak gördüm. Parti büyüklerimden öğrendiğim örgüt disiplininden, örgüt ahlakından, ve Cumhuriyet Halk Partisi duruşumdan hiçbir zaman taviz vermeden yürüdüm. Ben sizlerin bugün yanına destek istemeye gelirken, yüreğimle sevgimle, gönlümle geldim “ dedi.

3a

BU VATANA BİZİM BORCUMUZ VAR…

Söker, “Bizim bu topraklara, bu vatana borcumuz var. Bize emek veren, bizi bugünlere getiren, bu topluma vefa borcumuz var. Bizim Mustafa Kemal Atatürk’e borcumuz var. Bu borcumuzu, siyasette başarılı olursak, doğruları söyleyerek, halkımızı doğru yola çekersek,borcumuzu ödemiş, vazifemizi yapmış olacağız. CHP içerisindeki muücadelemiz bunun için olacaktır “ diye konuştu.

CHP Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil Söker, konuşmasını şöyle sürdürdü :

“ Siyaset bir duruştur. Siyaset bir hizmettir. Siyaset bir ahlaktır. Siyaset bir kültürdür. Siyaset bir vefadır.Ben bugüne kadar ne çizgimden,ne duruşumdan nede vefamdan asla taviz vermedim.Size söz veriyorum, yarında asla bozmayacağım.

4

Benim kendi çocuğum da dahil çocuklarımız, gençlerimiz yarınlarına umutla bakamıyorsa, Ben huzurla köşemde oturamazdım. Sizler de aynı duygularla buradasınız. İşte karşınızdayım.

Şu an, sizlere bakınca, gözlerinizdeki ışıltıyı, yüreğinizdeki sıcaklığı hissedince doğru yerde ve doğru insanlarla olduğumun bir kez daha farkına vardım.
TEK ÇARE CHP..

Ülkemiz, tehlikeli ve tehditlerle dolu bir dönemin tüm sancılarını şuan yaşamaktadır. AKP iktidarının neden olduğu karmaşa ve kargaşa her zeminde filiz vermekte ve sürekli mesafe almaktadır.

Endişe verici huzursuzluk ve gerilim milletimizi çepeçevre kuşatmış durumdadır. AKP’yle birlikte merhamet ve hoşgörü ucuzlamış ve içi boşaltılarak çarpıtılmış ve yıpratılmıştır. Milletimizin gelecekle ilgili olumlu bekleyişleri karamsarlıkla yer değiştirmiştir. AKP hükümeti döneminde yalan hiçbir dönemde olmadığı kadar hakim ve görünür olmuş, gerçekler hiç olmadığı kadar karartılmıştır.

Bu zihniyetten kurtulmanın yolu ancak ve ancak Cumhuriyet Halk partisidir. Bu yüzden, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler çok önemlidir. Demokrasi mücadelesinde bu karanlık zihniyetin en çok mağdur ettiği tüm kesimlerin bir an önce saf tutması gerektiğine inanıyorum.

Bu nedenle, toplumumuzun ve çocuklarımızın geleceği için kaygı duyan tüm insanları CHP saflarında siyasete davet ediyorum.

5

KONYAALTI’NIN TÜM SORUNLARINI BİLİYORUM

Konyaaltı küçük fakat, Antalya’nın bütünsel anlamdaki tarifine uygun bir ilçemiz. Hem tarım ve hayvancılığın, hem de 8 km sahili ve önemli turizim işletmeleri ile çok önemli bir ilçemiz. 34 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Antalyalıyım yani artık.

Antalya’nın eski köyü şimdiki mahallesi olan Hacı sekililer’de yaşıyorum. Konyaaltı’nı çok iyi tanıyan biriyim. Yıllarca ticari alanlarda da Konyaaltı halkına hizmet götürmüş biriyim. Tüm sorunlarını biliyorum ve nokta atışı yapacağım. Tüm sorunlarını çözeceğim.
KADINLARIMIZA VE GENÇLERE ÖNEM VERECEĞİM

Konyaaltı’nda tüm kadınlarımızı ülke ekonomisine katkı koymaları için iş hayatını içerisine girmelerini sağlamak istiyorum ve kadınlarımızın önündeki engelleri kaldıracağız. Çocuk kreşleri açacağız, özel servislerle evlerinden çocuklarımızı alacağız .Akşamları da özel servislerle çocuklarımızı evlerine anne ve babalarına teslim edeceğiz. Hiç bir çocuk annesinin iş hayatına girmesine, çalışmasına engel teşkil etmeyecek .

Konyaaltı’nda 3 ayrı mahallede 3 ayrı kompleks AVM tarzı fakat, rantiyeye değil halka hizmet vermek için içerisinde tiyatro ve sinema salonları olan, spor salonları, düğün salonu ve cafeleri olan belediye marketlerinin olduğu, 3 tesis kuracağız. Buranın tüm geliri belediyemizin kasasına girecek her tesiste en az 500 kişiye iş imkanı sunacağız.

6

KONYAALTI SAHİLİNİ AKP’DEN ALACAĞIM..

Konyaaltı sahilini geri istiyoruz ve sizlere söz veriyorum alacağım. Onun için Büyük şehir’ide kazanmalıyız diyorum. Konyaaltı sahili öyle yada böyle Konyaaltılılarındır ve öylede kalacaktır.
3000 KİŞİLİK YURT YAPACAĞIM..

 

Akdeniz Üniversitesi Konyaaltı sınırlarımız içersin de. Belediye olarak yurtlar yapacağız. Çağdaş yurtlar yapacağız. Yıl içerisinde en az 500 kişilik yurt bitmiş olacak. Bu yurt olayında hedefim en az 3000 kişilik kapasiteli yurt yapmak. Zaman la bu hedefime ulaşacağım.
ÖĞRENCİLERİMİZİN ULAŞIM GİDERLERİ ÜÇRETSİZ OLACAK

 

Konyaaltı’nda yaşayan tüm öğrencilerin ulaşım giderleri bedava olacak. Belediye yada bir formülünü bulacağım. Öğrenciler ücretsiz seyahat edecek. Kenar mahallelere servis koyduracağım.

Üniversiteyi kazanan her Konyaaltı’lı gencimizin eğitim giderlerini biz karşılayacağız, burs vereceğiz. Kanunlarla beni durduramazlar bir formülünü bulup yada kaynak yaratarak öğrencilerimizin eğitim giderlerini karşılayacağım .

7

AŞEVLERİMİZDA KAZANLARIMIZ KAYNAYACAK

Aş evi ve yaşlı bakım evleri önemli, Bu nedenle, Aş evimiz olacak kazanlar sürekli kaynayacak Konyaaltı’nda kimse yoksulluğa yenilmeyecek Açlığı hissetmeyecek. Sabah 8 akşam 8 arasında aş evimizde kazanlarımız hep kaynayacak.

İhtiyacı olan ailelerimiz gidip orada yiyecek yada kabına koyup evine götürecek. Hatta telefon edildiğinde evlerine kadar götüreceğiz. Karnı aç hiç kimse yatağa girmeyecek.Bu aş evlerinden en az 100 kişiyi istihdam sağlamış olacağız.

Yaşlı bakım evlerimiz olacak eğer istenirse kendi evlerinde,de bakım hizmetlerini verebiliriz. Evlere sağlık hizmeti götüreceğiz, yaşlılarımızın bakımını ve çocuklarımızı aşılarını biz üstleneceğiz.
300 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIM

 

Belediye bünyesinde yada ek kollarda 3000 kişiye iş imkanı yaratacağım. Bunu da ilk beş ay içersin de yapacağım. Üreten Belediye olacağız…çalışan Belediye olacağız .

Konyaaltı ilçemiz ayrı zamanda bir tarım ve hayvancılığın olduğu bir ilçemiz buradan tüm çiftçilerimize müjdem olsun tüm zirai ilaçlarını belediye olarak biz karşılayacağız. Ayrıca tüm seralarımızın ve tarlalarımızı, bahçelerimizin bakım işleri için Ziraat Muhendistlerimiz kontrolünde ücretsiz vereceğiz tüm hizmetleri.
ŞEFFAF BELEDİYE, HESAP VEREBİLEN BELEDİYE OLACAĞIZ..

 

Her yıl sonu tüm mali hesaplarımızı kamuoyuna bildireceğiz. Ayrıca, belediyemizin önüne asacağız. Konyaaltı halkına hesabımızı acık ve net bir şekilde vereceğiz .

Emekli kıraahathane kuracağım toplumsal dayanışma anlamında bu kahvelere ihtiyacımız var. Komşuluk ilişkileri açısından da bu kahvelerimize ihtiyacımız var. İçersin de kütüphanesinin de olduğu, çayı, kahvesi ve pastasının olduğu ailelerinde gidebileceği kahve haneler yapacağız.
SANAT EVLERİMİZ OLACAK…

 

Sanat evlerimiz olacak, herkes yetenekleri doğrultusunda atölyelerimizde üretimler yapacak. El sanatları, heykeltraş sanatı, mobilya sanatı üzerine özel hocalarla çok özel çalışmalar yapacağız. Ve çok ciddi paraları belediyemiz kasasına kazandırmış olacağız.
KONYALTI KART ÇIKARACAĞIZ YOKSULLUĞU YENECEĞİZ

 

Aylık 1000 TL. yükleyeceğimiz kartlarımız olacak bu kartlarımızı yoksul ailelerimize vereceğiz ve bu ailelerimiz bu kartı sadece alışveriş yaparken kullanacak. Sadece Konyaaltı sınırları içersin de ki esnaflarımız da alışveriş yaparken kullanabilecek. Konyaaltı esnafı da nefes alacak bu kart sayesinde.
BELEDİYE BÜNYASİNDE ASĞARİ UCRETİ NET OLARAK 2500 TL YAPACAĞIZ.

 

Çalışacak emeğinin karşılığını alacak en az 2500 TL’ye çıkaracağız asgari üçreti net eline geçecek para olacak. Dedim ya yoksulluk Konyaaltı sınırları içerisine giremeyecek .Herkes gülecek mutlu olacak .

Komşuluk ilişkilerini güçlendireceğiz, hızla göç alan bir ilçemiz var çok değişik sosyal etkinlikler ile insanların birbirlerini tanıyacağı, tanışacağı ortamlar yaratacağız.

8

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Cumhuriyetimize, bu güzel ülkeye, siz güzel insanlara hizmet etmek benim için bir şereftir. Bu şerefi birlikte paylaşacağımız tüm dostlarım, bana burada olma şerefini, onurunu verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Çıktığım Konyaaltı belediye başkan aday adaylığı yarışında, bu sevdaya emeğini, yüreğini, gücünü, desteğini ve hangi boyutta olursa olsun katkısını koyan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyor, Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sağ olun. var olun.”