CHP Karabağlar’dan Ekrem İmamoğlu’na destek

CHP Karabağlar’dan Ekrem İmamoğlu’na destek
14 Mayıs 2019 17:03

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Örgütü, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili, İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi.

 

 

 

Başkan Selvitopu ve İlçe yöneticileri İş Bankası Bahçelievler Şubesi’ne giderek belirtilen hesaba bağış yaptılar.

 

Demokrasi kazanacak

 

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı ancak seçimin Yüksek Seçim Kurulu tarafından haksız ve hukuksuz olarak iptal edildiğini belirtti.

 

Yıldız, “Bu yapılanı halkın iradesine darbe olarak kabul ediyoruz. YSK’ya rağmen bu ülkede herkesin birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşayacağı, demokrasinin, hak, hukuk ve adaletin egemen olacağı bir ülke için çalışacağız. Ve demokrasi kazanacak” dedi.

 
23 Haziran’da “Yaz” gelecek

 

Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak amacıyla ilçe başkanı, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle bağışta bulunduklarını belirten Başkan Muhittin Selvitopu ise, “Halkın egemenliği ve iradesini yok sayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini tekrarlatmak isteyenler şunu unutmasınlar ki halkımız bu adaletsizliği ve hukuksuzluğu affetmeyecek. Er geç bu topraklarda demokrasi galip gelecektir. 23 Haziran’da daha önce seçimleri kazanmış olan Ekrem İmamoğlu bir kez daha seçimi kazanacak ve baharın sonunda yaz gelecektir. Bizler de bulunduğumuz makamlarda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Her şey çok güzel olacak!” dedi.