CHP İzmir’de sular durulmuyor!

CHP İzmir’de sular durulmuyor!
24 Şubat 2016 13:59

Çiğli CHP’de, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la grup ve meclis toplantılarında ayrışan, muhalif tutum sergilediği söylenen dört meclis üyesinin disipline sevk edilmesiyle oluşan krizde sular durulmuyor.

 

 

 

 

Arslan’ın bugün radyodan yaptığı açıklamalara CHP’li Aziz Buğa’dan çok sert tepkiler geldi. ‘‘Radyoda çıkan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın eleştirilerine cevap hakkım olduğunu düşünerek bu açıklamayı kamuoyu ile paylaşıyorum” diye belirten Buğa, belediye seçimlerinden bu yana 2 yıl geçtiğini ve hiçbir şeyin değişmediğini, Arslan’ın davranışlarının belediye başkanından çok koltuk sevdalısına benzediğini söyledi.

 

CHP’li Buğa açıklamasında, “Arslan’ı CHP Çiğli ilçe örgütü üstünde elde ettiği seçim zaferi ile ilçe örgütünü kendi çıkar ve menfaatleri uğrunda kullanmaktan vazgeçmeye çağırıyorum. Geçmişte de sıkça gördüğümüz belediye makamından gelen gücünü kullanarak bir iktidar bloğu kurmaya , çalışmak bizim siyasi düşüncemiz ile Azız buga bağdaşan bir durum değildir. İlçe başkanlığı zaferinden sonra ilçe meclis üyeleri hakkında disiplin soruşturması açtırmaya çalışmak da ayrıca bir sıkıntıdır. Ben bunun kasten yapıldığını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi ve şöyle dedi:

 

“İlçe örgütünü ve partimizi kendi çıkar ve menfaatlerin uğruna kullanmaktan vazgeç. Bir belediye başkanına yakışanı yap ve otur halkına hizmet et. Belediye emekçilerini odana çağırır sosyal medya hesaplarını didik didik ederek onları düşüncelerini ve fikirlerini baskı altına alma. Diktatör mü olmak istiyorsun yoksa belediye başkanı mı seçimini yap. Çiğli bir şirket değil! Burası bir ilçe ve hizmet bekler.”

 

Kaynak:Yeni Asır