CHP İzmir’de sayı artıyor: İşte imza veren isimler!

CHP İzmir’de sayı artıyor: İşte imza veren isimler!
24 Temmuz 2018 08:10

CHP İzmir’de olağanüstü kurultay için imza toplama süreci devam ediyor. Son olarak 21 olan imza sayısı, yeni haftayla birlikte arttı. Değişim isteyen CHP’lilerin yeterli imzayı toplaması için son gün Cuma.

 

 

 

Halil İbrahim GÜLER – GÜNDEME BAKIŞ

 

CHP’de değişim hareketinin imza toplama süreci devam ediyor. CHP İzmir’de geçtiğimiz haftada 21 olan imza sayısı yeni haftayla birlikte artış gösterdi. Edinilen bilgye göre bugün mesai bitimiyle birlikte ulaşılan imza sayısı 25 olarak gerçekleşti. CHP’de değişim kanadının olağanüstü kurultay için imza toplama süresi bu cuma sona erecek. CHP’nin İzmir’de 52 kurultay delegesi bulunurken, doğal delegelerle birlikte oy kullanma hakkına sahip partili sayısı 70. Olağanüstü kurultay hedefiyle yola çıkan değişim kanadını hedefi ise 35 kurultay delegesinden imza toplamak.

 

İMZA VERDİLER İDDİASI
Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan ile Beydağ İlçe Başkanı Ferudun Yılmazlar’ın bugün noter aracılığıyla imza verdikleri iddia edildi. Her iki isim de konuyla ilgili açıklama yapmayacaklarını söyledi. Menemen delegelerinin ise imzaları Ankara’ya gönderdikleri öğrenildi.

 

ŞİMDİYE KADAR KİMLER İMZA VERDİ
İl eski Başkanı Asuman Ali Güven,
Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Hatice Tatlı,
Foça eski İlçe Başkanı Günal Biçer,
Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil,
Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan,
Gaziemir eski İlçe Başkanı Umut Tekin,
Ödemiş eski İlçe Başkanı Mehmet Birlik,
eski Milletvekili Alaattin Yüksel,
Kudret Yiğit, eski Milletvekili Sedat Uzunbay,
Banu Ayhan, Bornova eski İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Dikili’den Aysun Akıncı, Ödemiş eski İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Karabağlar eski İlçe Başkanı Polat Manduz, Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak, PM üyesi Emre Çam.