CHP İzmir adayları netleşmeye başladı! İşte aday adayı raporu…

CHP İzmir adayları netleşmeye başladı! İşte aday adayı raporu…
27 Ekim 2018 09:00

CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen başvuru süresinin sona ermesinin ardından İzmir adayları netleşmeye başladı.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2019 Yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçim için hazırlıklar sürüyor. Süreçte büyük bir aday adayı hareketliliği yaşanıyor.

 

Genel Merkez tarafından belirlenen ve ara kararla 1 hafta uzatılarak 26 Ekim tarihine uzatılan başvuru süresi sonlanırken, gönlünde belediye başkanlığı yatan isimler dosyalarını teslim ederek birer birer adaylık yarışına girdi.

 

‘Partinin kalesi’ olarak nitelendirilen İzmir’de de yoğun bir dosya mesaisi yaşandı.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve ilçe belediye başkan adaylıkları için çok sayıda partili il ve ilçe binalarına giderek dosya teslim etti.
BÜYÜKŞEHİR’E 9 RESMİ TALİP

 

CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun görev başında rekor kırdığı koltuğa yeniden talip olmadığını açıklamasının ardından cevabı en çok merak edilen soru İzmir adayının kim olacağı…

 

Gerçek İzmir’den Gizem Taban’ın haberine göre, Ekim ayının ilk gününden itibaren kulislerde buna paralel büyük bir hareketlilik yaşanırken İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına talip olan 9 isim bu kararını resmileştirdi.

 

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cevat Durak, CHP İzmir Eski Milletvekili Musa Çam, Bergama Eski Belediye Başkanı Sefa Taşkın, CHP İzmir Eski Milletvekili Canan Arıtman, CHP İl Eski Başkanı Kemal Karataş, İzmir Barosu Eski Başkanı Aydın Özcan ve CHP PM Eski Üyesi Nazik Işık adaylık yarışına katılan isimler oldu.