CHP, İstanbul’a asılıyor!

CHP, İstanbul’a asılıyor!
16 Mayıs 2015 08:48

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 24 Mayıs’ta İstanbul 3. bölgede, 4 Haziran’da 1. bölgede halkla buluşacak, Büyük İstanbul Miting de bu ay içinde gerçekleştirilecek.

 
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Elif Uluğ, il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, partisinin 7 Haziran’a kadar İstanbul’da gerçekleştireceği etkinliklerin takvimini açıkladı.

 
Partinin seçime yoğun çalışma programıyla devam ettiğini anlatan Uluğ, programların ilçe başkanlıkları, il ve ilçe kadın kolları, milletvekili adayları ve seçim koordinasyon merkezlerinin ortak akıllarıyla hazırlandığını belirtti.

 
Uluğ, bu seçimde CHP’nin “ulaşamadığı ev”, “sıkamadığı el”, “dokunamadığı vatandaş” bırakmamaya kararlı olduğunu vurgulayarak, “Seçim ve kent meydanlarında, kahveİstanbul’a asılıyor hanelerde, hemşehri derneklerindeyiz. Bizi görmek istediğiniz her yerdeyiz” dedi.

 
İl Başkanı Murat Karayalçın’ın CHP’nin iktisadi vaatlerinin İstanbul bütçesini açıkladığına değinen Uluğ, emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesinin İstanbul’da 1 milyon 400 emekliye toplam 3,3 milyar lira aktarılacağı anlamına geldiğini, alt gelir gruplarına sağlanacak katkının 9 milyar lirayı bulacağını kaydetti.

 
Elif Uluğ, geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla İstanbul 2. bölgenin önemli noktalarında mitingler düzenlendiğini hatırlatarak, “Bu mitinglere hız kesmeden devam edeceğiz. 24 Mayıs’ta 3. bölgede, 4 Haziran’da 1. bölgede Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla mitingler düzenlenecek. CHP’nin Büyük İstanbul Miting’ni bu ay içinde yapacağız” diye konuştu.