‘CHP İrade Grubu’ Kurucusu Hakkı Aydos’tan Savcı Sayan’a: Aklımızla dalga mı geçiyorsun?

‘CHP İrade Grubu’ Kurucusu Hakkı Aydos’tan Savcı Sayan’a: Aklımızla dalga mı geçiyorsun?
5 Mayıs 2020 08:10

CHP’de parti içi demokrasi adına değişim isteyen delegeler tarafından oluşturulan “İrade Grubu” kurucu ve üyesi Hakkı Aydos’tan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayana’a sert tepki geldi.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, ABD Başkanı Donald Trump ile New York’ta yaşayan Hollywood yıldızlarının da aralarında bulunduğu 371 ünlüye birer kutu maske ile mektup göndereceğini açıklamıştı.

 

 

CHP İrade Grubu kurucu ve üyesi Hakkı Aydos, Savcı Sayan’ın bu açıklamasına tepki göstererek ” Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ülkemizdeki maske ihtiyacı bitmiş gibi Amerika’nın ünlü sanatçılarına, zenginlerine maske gönderiyoruz tam bir komedi. Savcı Sayan aklımızla dalga mı geçiyor?” dedi.

 

 

Koronavirüs salgınında hala maske dağıtım sorununun çözülemediğini belirten Aydos, “AKP yetkilileri ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalarda her ne kadar sorun olmadığı bildirilse de vatandaş maskeye ulaşmakta güçlük çekiyor. Vatandaşlarımız SMS’le gelecek olan kod beklentisi ile eczane kapısını aşındırıyorken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın bu girişimi tam bir işgüzarlıktır. Önce Ağrılılara, kendi vatandaşlarına ücretsiz maske yardımı yapması gerekirken Hollywood yıldızlarına maske göndermesini akılla açıklamak imkansız” dedi.