CHP İrade Grubu kurucusu Hakkı Aydos, PM adaylığını bu sözlerle açıkladı!  ‘Daha iyi bir Türkiye, daha güçlü ve örgütlü bir CHP ile mümkün olur’

CHP İrade Grubu kurucusu Hakkı Aydos, PM adaylığını bu sözlerle açıkladı! ‘Daha iyi bir Türkiye, daha güçlü ve örgütlü bir CHP ile mümkün olur’
18 Temmuz 2020 08:00

CHP İrade Grubu’nun yöneticisi ve Ankara kurultay delegesi Hakkı Aydos, parti içi demokrasinin kurumsal bir yapıya kavuşturulması için Parti Meclisi üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

 

 

 

Aydos, yaptığı yazılı açıklamada;

 

 

“Dünyanın Covid 19 pandemisi yaşadığı ,Türkiye’nin en büyük ekonomik krizlerden birinin ortasında olduğu bir dönemi yaşıyoruz.

 

Yolsuzluğun, adaletsizliğin, işsizliğin, hukuksuzluğun, baskıcı yönetim anlayışının ve son bir yıldır da tek adam tarafından yönetilen bir Türkiye gerçeği ile siyasetin içindeyiz.

 

 

Bu gidişe dur demek, daha iyi bir Türkiye yaratmak, yenilenmiş ve güçlendirilmiş bir parlementer sistemi oluşturmak biz CHP’lilerin ana hedefi olmuştur.

 

 

Bunları gerçekleştirmek için, partimizi yüceltmek ,örgütsel bütünlüğümüzü güçlendirmek, parti içi demokrasinin kurumsallaşmasını sağlamak “Daha iyi bir Türkiye’nin, daha güçlü ve örgütlü bir CHP ile mümkün olacağını belirterek Parti Meclis üyeliğine adayım” dedi.