CHP ile Fethiyespor arasındaki ipler koptu!

CHP ile Fethiyespor arasındaki ipler koptu!
22 Ocak 2018 16:17

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nın yaptığı açıklama, Fethiyespor ile CHP arasındaki ipleri kopardı.

 

 

Murat Sökdü/ Odatv

“Yüce Atatürk”ü göğsünde taşıyan Fethiyespor’un önemli gelir kaynaklarından olan Uğur Mumcu Otoparkı devralarak camiadan tepki gören Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nın yaptığı açıklama, Fethiyespor ile CHP arasındaki ipleri kopardı.

 

1

 

AFİŞLERİ İNDİRİLDİ

 

Stadyumdan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün afişlerini indiren Fethiyespor yönetimi, taraftar dernekleri ve kulübe hizmet etmiş diğer başkanlar ile bir araya gelerek, belediyenin kararına tepki göstermiş ve adalet yürüyüşü başlatmışlardı.

 

2

 

“SAATÇI FETHİYESPOR ÜZERİNDEKİ VESAYETİNİ SONLANDIRMADIKÇA”

 

Fethiye Belediyesi de otoparkı ortadan ikiye bölerek bir bölümünün yeşil alan olduğunu belirtmişti. Son olarak da konuyla ilgili CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu’da yazılı açıklama ile yanıt verdi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın “Fethiye sokaklarında nasıl oy isteyeceksiniz” sözlerine karşı; “14 ay sonra Fethiye sokaklarında oy isterken söyleyecek daha çok sözümüzün olduğu da zamanı gelince görülecektir. Biz CHP olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Fethiyespor’u bir araya getirdik. Evet Fethiyespor hepimizin, tüm Fethiyelilerin ortak değeridir. Ancak Behçet Saatçı Fethiyespor üzerindeki vesayetini sonlandırmadıkça bizim çabalarımız da sonuçsuz kalmaktadır” şeklindeki açıklamalarına Fethiyespor kulübünden sert tepki geldi.

 

“YA ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN, YA DA HİÇ GÖLGE ETMEYİN”

 

Fethiyespor resmi web sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

 

“Son günlerde Uğur Mumcu Otoparkı ile ilgili basın mensupları aracılığıyla yapılan açıklamaları takip ediyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, biz Fethiyespor olarak Beşkaza duygusunu iliklerine kadar hisseden bir kulübüz. Kötü günlerde yanımızda olan kişi ve kurumları çok iyi bildiğimiz gibi, köşelerine çekilip sadece iyi zamanda ‘FETHİYESPOR ÇOK YAŞA’ diye ön saflarda poz verenleri de biliyoruz. Hiç kimsenin kendi hedefleri ve planladıkları kirli oyunlar içerisinde rol almaya asla niyetimiz yoktur. Fethiyespor bizim zaaf noktamızdır, ya gelin taşın altına elinizi koyun, ya da hiç gölge etmeyin!”