CHP İl Başkanları’ndan Kılıçdaroğlu’na tam destek

CHP İl Başkanları’ndan Kılıçdaroğlu’na tam destek
19 Ağustos 2014 12:16

CHP’nin 78 il başkanı, Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde toplanarak Olağanüstü Kurultay’da mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

 

 

 

Yalova, Isparta ve Düzce il başkanları ise destek açıklamasında bulunmadı.
KURULTAYI TOPLAMASINI TAKDİRLE KARŞLIYORUZ

 

 

CHP İl Başkanları adına açıklamayı CHP İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı yaptı. Salıcı, olağanüstü kurultayda Kılıçdaroğlu’na destek verildiği belirtilerek, “Yine demokrasiyi yeşertmek, barışı sağlamak, Türkiye’nin önünü açmak adına bir kurultay daha gerçekleştireceğiz. Dün 7 saat süren bir toplantıdan sonra kararlar aldık. Bu kararları metne döktük. Bu kararlar şu şekilde: Toplantıya katılamayan bu metne imza koymayan Düzce, Yalova ve Isparta il başkanlarımızdır. Onun dışında tüm il başkanlarımız bu toplantıya katıldılar. Ya da vekalet vererek alınan kararın altında imzaları olduklarını beyan ettiler” açıklaması yapıldı.

 

 

GENEL BAŞKANIMIZIN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY ÇAĞRISINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

 

 

Açıklamada, “Biz il başkanları olarak Sayın Genel Başkanımızın seçimlerden sonra olağanüstü kurultay çağrısını takdirle karşılıyoruz. Bu kurultaydan partimizin birlik beraberlikle daha da güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun özgürlük demokrasi, evrensel hukuk, temel insan hakları, barış ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadeleyi destekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

GENEL BAŞKANIMIZA BU KURULTAYDA DESTEĞİMİZ TAMDIR BAŞARILAR DİLİYORUZ

 

 

“Partimizi iktidara, ülkemizi geleceğe taşıyacağına inandığımız genel başkanımıza bu kurultayda desteğimiz tamdır. Sayın Genel Başkanımıza başarılar diliyoruz.”

 

İŞTE O BİLDİRİ:

 

187c55aa0fdfe820_500x702