CHP İl Başkanı’ndan ŞOK sözler: Bu partiden birşey olmaz!

CHP İl Başkanı’ndan ŞOK sözler: Bu partiden birşey olmaz!
10 Nisan 2016 12:55

CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Necati Yılmaz’a sinirlenen CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in toplantıyı terk ederken sarf ettiği sözler CHP’de tartışma konusu oldu…

 

 

 

Yurt Gazetesi

 

CHP Ankara il Başkanı Adnan Keskin, Etimesgut ilçe danışma kurulu toplantısına başkanlık etmesine tüzük gerekçe gösterilerek izin verilmeyince, sinirlendi. Keskin, yanında oturan milletvekili ve parti yöneticilerine veda etmeden hışımla salondan ayrıldı.

 

Adnan Keskin’in salondan ayrılırken sinirle ‘Bu partiden bir şey olmaz’ sözlerini sarf ettiği öğrenildi. Bu sözler, hareket ve yapılan gaf CHP’de günün tartışma konusu oldu. Tatışmanın muhatabı Ankara Milletvekili Necati Yılmaz “dışarıda söylemişse bilemem” dedi…

 

Keskin’in sözleri üzerine bazı partililerin de ”ayıp dışardan il başkanı ithal edeseniz böyle olur” diye sitem ettikleri kaydedildi.

 

CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Necati Yılmaz ile Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz’a sinirlenen CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in, kendi toplantısını terk ederken takındığı tavır, sarf ettiği sözler CHP’de tartışma konusu oldu.

 

CHP Ankara il Başkanı Adnan Keskin, 3 Nisan’da Etimesgut İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıyı idare etmek için kürsüye geldi. Bu duruma Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve bazı partililer ‘Tüzüğe aykırı. Siz toplantıyı idare edemezsiniz’ diyerek itiraz etti.

 

Keskin’in, oturumu yönetemeyeceğine ilişkin tüzük maddesi gösterildi.

 

Adnan Keskin, ‘Ne olmuş, ne mahsuru var’ sözleriyle ısrarcı olunca Necati Yılmaz kürsüye çıkarak şunları söyledi:

 

“Tüzüğümüz ortada. Tüzüğümüze göre ilçe danışma kurulu toplantılarını ilçe başkanları yönetir. İl danışma kurulu toplantılarını da il başkanları yönetir. Tüzüğümüz anayasamızdır. Cumhurbaşkanı Anayasa Mahkemesini tanımadığında, anayasayı bir defa delmekten ne çıkar mantığı arasında bir fark kalmaz. Bu kabul edilemez.”

 

Bu partiden bir şey olmaz

 

Etimesgut İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı’na ilçe yöneticilerinden bir partilinin başkanlık etmesine karar verilince ayağa kalkan CHP Ankara il Başkanı Adnan Keskin, yanında oturan milletvekili ve parti yöneticilerine veda etmeden birçoğunun da elini sıkmadan salondan ayrıldı. Keskin’in salondan ayrılırken oldukça sinirli olduğu ve ‘Bu partiden bir şey olmaz’ sözlerini sarf ettiği öğrenildi. Bu sözler, hareket ve yapılan gaf CHP’de günün tartışma konusu oldu.

 

Yılmaz’dan ne şiş yansın ne kebap cevabı

 

Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara’da yaşanan olayla ilgili, İl Başkanı Adnan Keskin’in Etimesgut İlçe Danışma Kurulu Toplantısından erken ayrıldığını doğruladı. Yılmaz, ‘İlçe ziyaretinin programlı olması nedeniyle erken ayrıldı. Her hangi bir olay yaşanmadı’ dedi. Keskin’in, “CHP’den bir şey olmaz” sözlerini sarf edip etmediği sorusu üzerine Yılmaz, “Ben öyle bir şey duymadım. Dışarıda söylemiş ise bilemem” diye kaçamak yanıt verdi.

 

Halkın Habercisi olarak yurt Gazetesi’nin haberinin takipçisi olacağız. Adnan Bey’e de yorumumuz şöyledir:

 

Adnan Bey, Adnan Bey; keskin sirke küpüne zarardır! CHP Ankara il başkanlığı öyle çocuk oyuncağı değildir! Partili olmadığınız belli, parti kültürünü özümseyemediğiniz aşikar. Tabanla doku uyuşmazlığı yaşıyorsunuz… Şirket patronu gibi parti emekçilerine emir vermeyi, tepeden bakmayı derhal bırakınız…

 

NOT: H&H olarak önemli bir ayrıntıyı da anımsatmak isteriz; CHP’de yaşanan Atatürk resmi indirildi iddialarını ortaya atan eski CHP Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka, Yılmaz’ın odasına il başkanı Keskin’in eşiyle birlikte gittiğini iddia etmişti… Yılmaz’ın isminin ortaya atılması da tabanda, ”CHP ön seçiminden 1. çıktığından ve İl seçiminde genel merkeze karşı olan adayı desteklediği için Yılmaz’ın önü resim iftirası ile kapatılmak isteniyor” diye yorumlanmıştı…