CHP Grubu’nda seçim günü

CHP Grubu’nda seçim günü
8 Temmuz 2018 12:34

CHP Meclis Grubu bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanarak, grup başkanvekilleri ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerini belirleyecek.

 

 

 

Basına kapalı TBMM’de yapılacak ilk grup toplantısında, Grup Başkanvekilliği ile TBMM Başkanvekili, İdare Amiri ve Katip üyelikleri için seçim yapılacak.

 

 

ÜÇ İSİM YOLA DEVAM KARARI
DÜZGÜN HABER’in CHP Kulisleri’nden edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kritik seçimden önce mevcut Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç ile ‘yola devam’ kararı aldığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında da bu kararını milletvekilleriyle paylaşacağı bildirildi. Kılıçdaroğlu’nun, işareti üzerine mevcut üç grup başkanvekili dışında grup başkanvekilliği yarışında başka adayın çıkması beklenmiyor.

 

TÜZÜN DE DEVAM KARARI ALDI
TBMM Başkanvekilliği görevine Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yeniden aday olmaya karar verdi. Tüzün’ün karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı toplantı saatinde belli olacak.

 

ASIL YARIŞ O KOLTUKLAR İÇİN
CHP’nin kapalı grup toplantısında asıl yarış Meclis İdare Amirliği ve Katip Üyelikleri seçimlerinde yaşanacak. Onlarca milletvekili bu iki koltuğa aday olarak yarışa girecek.