CHP Genel Seketeri Sındır’a YARGI ŞOKU!

CHP Genel Seketeri Sındır’a YARGI ŞOKU!
25 Eylül 2016 08:25

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009-2014 yılları arasında Bornova Belediye Başkanlığı görevi yapan şimdi CHP İzmir MV ve CHP genel Sekreteri olan Kamil Okyay Sındır için, çok ağır eleştirilerde bulunmuştu! Başkan Kocaoğlu yaptığı eleştirilerde ne denli haklı olduğunu bugün belgeleriyle gün yüzüne çıkarıyoruz!

 

 

Ertan Yıldız / Gündemotuzbeş

 

 

Gündem Otuzbeş’te Sındır’ın 5 yıllık Belediye Başkanlığı dönemini İzmir’de eleştiren tek yayın kuruluşu olmuştu… Bir dönemin “utanç vesikası” diye adlandırılabilecek; Sındır’ın 5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde yapılan usulsüzlükler, kayırmalar, amiyane tabirle yapılan filimlemeler, bugün 48+1 kişi hakkında hazırlanan iddianamede yer alıyor!

 

 

 

Dün yazdığımız gibi; bugünde yazıyoruz: “İzmir’de CHP’li yerel yönetimler dökülüyor! Rant peşinde koşuyorlar! Gün geçtikçe halktan kopuyorlar!”

 

 

 

Peki; yerel yönetimleri denetleyebilecek, olumsuzlukları görebilecek CHP’de bir irade görebiliyor musunuz?

 

 

 

Yerel yönetimlerin dökülmesinin tek sorumlusu; Kılıçdaroğlu’nun Başkanlığındaki CHP Genel Merkez Yönetimi değil midir? Bugün İzmir’de kaç tane CHP’li Belediye Başkanının topun ağzında olduğunu bile hala göremeyen Kılıçdaroğlu ve Ekibinin, olası bir erken seçimde İzmir’de ve Türkiye’de başarılı olabilmesi mümkün müdür? Burunlarının ucunu dahi göremeyen bu yönetim anlayışının, Türkiye’yi yönetmeye talip olmasını, halk ne şekilde ciddiye alabilir? Evinin içindeki pislikleri temizleyemeyen korkak bir yönetim anlayışı, sokağı nasıl temizleyebilir? Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan’ın FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ı Belediyelere pazarladığını dahi göremeyen/görmek istemeyen, gereğini yerine getirmekten aciz bir CHP Yönetimi, bu ülkeyi nasıl yönetebilir?

 

 

 

 

Ankara’daki bu yönetim zihniyeti, bugün CHP İzmir İl içinde geçerli! İl Başkanı Asuman Ali Güven, memlekette adam kalmamış gibi şimdi kalkmış Ednan Arslan adlı tescilli iş takipçisini “Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına” getirecekmiş! İl Başkanı Güven’in okuma yazması dahi olmayabilir… Bu durum bile saygı ile karşılanmalıdır… Fakat, gözleri kör, kulakları sağır değilse, çıksın gitsin bir Güzelbahçe’ye… İnsanlara değil… Sokak kedilerine, köpeklerine; Ednan Arslan’ın İlçe Başkanı olduğu dönemde çevirdiği filimleri bir sorsun… Bakalım nasıl yanıtlar gelecek…

 

 

 

Sayın İl Başkanı Güven, Aziz Bey’in çok tuttuğum laflarından birisi de şudur: “Kökünden batırında kapatalım bu partiyi olsun bitsin.”

 

 

 

Halk ve örgüt tabanında “çöp” bile sayılmayanlarla, CHP’nin büyüyebilmesi söz konusu olabilir mi?

 

 

 

Neyse; İl Başkanı Güven’in bir bildiği vardır diyelim!

 

 

 

Ne dersiniz Güzelbahçe villa uzmanı Ednan Arslan, kelepir (31 Bin TL’ye) bir villa da sayın Güven’e düşürür mü? Örgüte faydası dokunmayacak Ednan’ın en azından İl Başkanına bir faydası dokunmuş olur!

 

 

 

İşte ibretlik dava için hazırlanan iddianame ve yargılanacak olanların tam listesi:

 

a

b

c

d

e

f

 

 

http://www.gundemotuzbes.com/chp-genel-sekreteri-sindir-in-belediye-baskanligi-donemine-zincirleme-dava/12128/