CHP Genel Merkezi önündeki eylem, İrfan Değirmenci’nin yayınıyla milyonlara ulaştı!

CHP Genel Merkezi önündeki eylem, İrfan Değirmenci’nin yayınıyla milyonlara ulaştı!
27 Haziran 2018 09:31

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve yönetimin istifa etmesi için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin önünde başlatılan oturma eylemine binlerce CHP’li katıldı.

 

 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve yönetimin istifa etmesi için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin önünde başlatılan oturma eylemine binlerce CHP’li katıldı. Eylemde en dikkat çeken isim ise Referandum sürecinde tercihini açıkladığı için Kanal D’deki işine son verilen yılların başarılı sunucusu İrfan Değirmenci oldu.

 

 

Yaptığı sosyal medya paylaşımında ‘Bu böyle yarım kalmayacak’ notunu düşen başarılı sunucu Değirmenci, canlı yayın açarak an an Genel Merkez önündeki nabzı yokladı. Bir çok işsiz vatandaş ile konuşan Değirmenci; “Adil yönetim sistemi istiyoruz. Bizleri ayırmayacak bir yönetim istiyoruz. Seçim günü Adil Seçim Platformu diye bir site kurdular, site çöktü arkadaşlar. Islak ımzalı tutanaklarımızın fotoğraflarını atmak isterken sitenin çöktüğünü gördük. İstediğini başarabilmek değil, organizasyon yapmayı başarabilmektir önemli olan. Adalet yürüyüşünde muhteşem bir organizasyon vardı, seçim gününde de muhteşem bir organizasyon vardı. Karşımızdaki Genel Merkez binasından bunu istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Konuşmasının ardından binanın önündeki vatandaşların desteğini alarak büyük bir coşku ile alkışlanan Değirmenci daha sonra Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

degirmenci

 

 

14 11 10 12 13 9