CHP Gençlik Kolları’ndan Kaftancıoğlu’na Ermeni Soykırımı tepkisi!

CHP Gençlik Kolları’ndan Kaftancıoğlu’na Ermeni Soykırımı tepkisi!
17 Ocak 2018 15:45

CHP Ankara Gençlik Kolları üyesi Yusuf Akkuş, Kaftancıoğlu’na sosyal medya hesabından böyle tepki gösterdi. Satırı satırına Akkuş’un yazısını aynen paylaşıyoruz:

 

 

“Kaftancıoğlu bugünkü açıklamasında ‘soykırım’ tweetleriyle ilgili kelimesi kelimesine şu açıklamayı yaptı:

 

“2012 yılında ‘yapılmış’, bakın yapılmış diyorum. Yürüyüşün adı da ‘Ermeni Soykırımı’ yürüyüşü. Bunu ben demiyorum, bir yürüyüş yapılmış, adı da bu. Ben de insan hak ve özgürlükleri mücadelecisi olarak o yürüyüşe gitmişim. Duyuruya bakın, saate bakın. Yürüyüş bittikten sonra saat 23.22’de sözde ben bu yürüyüşün duyurusunu yapmışım.”

15 Ocak 22:06’da şahsi telefonumdan almış olduğum ve aynı gün silindiğini ortaya koyan tweetin ekran görüntüsü burada.

Canan Hanım’a yürüyüşün adından bahseden yok. Yürüyüş tweetini 23.22’de attınız diyen de yok. Tweetin saati 14:22.Tepki verilen kısım net bir şekilde “Tarihte bugün: Ermeni Soykırımı başladı” ifadesi. Bunun için dolambaçlı yollara girmeye de hiç gerek yok.

Hani eleştiririz ya belli bir kitleyi, aklımızla alay ediyorlar, gözleriyle görseler inanmayacaklar diye. İşte tam o hesap. Eleştirdiklerinden farkı olmayanlar, bizlere ‘yanlışları’ ‘doğru’ diye dayatmaya çalışıyor. O ‘seçilmiş’ler Atatürkçü seçmeni başka kitlelerle karıştırmasın, aklımızla alay etmeye hiç kalkmasın.”

 

yazi1

 

 

asdf

 

resim1