CHP Gençlik Kolları yolsuzlukları halka anlattı

CHP Gençlik Kolları yolsuzlukları halka anlattı
16 Kasım 2014 16:46

Geçen yıl 17-25 Aralık 2013 tarihleri arasında bakan çocuklarına yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonlarını ve takipsizlik kararlarını halka anlatmak amacıyla 16 Kasım Pazar günü İstanbul, Ankara ve İzmir’de 13 noktada eşzamanlı olarak eylem düzenlendi.

 

1

 

CHP İl Gençlik Kollarının önceden belirlediği noktalarda özel olarak tasarlanan döviz ve tişörtlerle bilgilendirme çalışması yaptı. Trafik ışıklarında duran araçlara giderek 17-25 Aralık tarihlerini neden yolsuzluk haftası ilan ettiklerini , yapılan yolsuzlukların ve rüşvet operasyonlarının, sonrasında ortaya çıkan takipsizlik kararlarını ve hukuk dışı yargılamaları anlattı.Yoğun ilgi gösterilen eyleme halk kornalarla destek verdi.Zaman zaman ilginç anların yaşandığı, sloganların atıldığı halkında bu konuda desteğini aldığını belirten gençler bu çalışmanın devam edeceğini belirtti.

 

3

 

4

 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ,yapılan bu eylemin 25 Aralık’a devam edeceğini belirtti. ” Yolsuzluk Haftası olarak ilan ettiğimiz haftaya dek sokaklarda olacağız.Hukuk ;Bakan ve çocuklarının aklanmasına yardımcı olan bir proje değildir.Kimileri yerin altında üç kuruşa canı pahasına emek alınteri dökerken,Bakanlar ve çocuklarının sebepsiz zenginleşmesine bizler göz yummayacağız.Pazartesi Ve Salı günü de Anadolu’nun Kent Meydanlarında olacağız.’’ dedi.

 

5

6

7

8