CHP Gençlik Kolları Türkiye’yi pankartlarla donattı

CHP Gençlik Kolları Türkiye’yi pankartlarla donattı
18 Aralık 2014 13:23

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 17-25 Aralık Tarihlerini Yolsuzluk Haftası olarak belirleyip bir dizi eylem kararı alan Gençlik Kolları, bütün il başkanlıklarını Maskeli Bakanlar pankartıyla donattı.

 
Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, AKP Hükümetinin bekçisi gibi davranan kolluk kuvvetlerinin saldırılarına rağmen haftayı amacına uygun biçimde coşkuyla kutlamak, yolsuzluklara karşı mücadeleyi yükseltmeye kararlı olduklarını belirtti. Yıldız; ” Bilboardları kullanmamızı engelleyen hükjümete karşı sesimizi canlı bilboardlar, sokak eylemleri ile duyurmaya çalışırken kendi evlerimiz olan İl Başkanlık binalarımızı da pankartlarla donatma kararı aldık. Bir çok ilde polisin şiddetli tepkisine direnerek koruduğumuz pankartları bütün ülkeye mal edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Daha dün gene İzmir İl Binamızda gençler sabaha kadar nöbet tuttu. Maalesef AKP Hükümetinin güdümündeki bazı memurlar yüzünden devlet kurumları hukuku çiğneyerek üzerimize saldırmaktadır. Biz Ana Muhalefet partisinin Gençlik Kollarıyız. Bize tahammül etmeyi öğrenecekler. “ diye konuştu.

 

 

1 2 3 4

 
Genel Merkez tarafından hazırlanan göresellerden oluşan pankartların 56 İlde asıldığı bazı illerde polis tarafından söküldüğü, o binalara da kalıcı olacak biçimde pankart asma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

 

 

5 6 7 8 9