CHP Efeler’deki ‘bayramlaşma töreni’ haberini yapan aymedyatv’nin sitesi hacklendi!

CHP Efeler’deki ‘bayramlaşma töreni’ haberini yapan aymedyatv’nin sitesi hacklendi!
26 Ağustos 2018 12:32

www.aymedyatv.com isimli haber sitesinde dün yayınlanan CHP Efeler’deki ‘bayramlaşma töreni’ haberinin ardından www.aymedyatv.com haber sitesi hacklendi.

 

 

 

Dün Halkın Habercisi’nin de www.aymedyatv.com’dan alarak haberleştirdiği “CHP’de Altıntaş şoku” başlıklı haberin ardından siteye erişim engeli yaşanıyor.

 

 

index

İşte www.aymedyatv.com isimli sitenin hacklenmesine neden olan o haber:

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Örgütü tarafından, Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan Havuz Cafe’de bayramlaşma etkinliği ilgi görmedi.

 

Bayramlaşmaya başta CHP’nin üç Aydın Milletvekili ile Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katılmaması büyük şok etkisi yaratırken, parti içinde de tartışmalara neden oldu. Bayramlaşma töreninin günler öncesinden duyurulmasına rağmen çok az katılım olması CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş’ın moralini bozarken, Altıntaş’ın yaşadığı şok yüzüne yansıdı. Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Efeler Belediye Başkanı adayı olarak genel merkeze ısrarla baskı kurmak istediği Altıntaş’ın, ilçe bayramlaşma törenine milletvekilleri ile partililerin katılmaması bu adaylığa karşı yorumlanırken, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın bayramlaşma törenine katılan partinin üst düzey tek yetkilisi olması ise partililer tarafından takdirle karşılandı.

 

ALTINTAŞ’A İKİNCİ ŞOK

 
Öte yandan Barış Altıntaş, bayramlaşma törenininin ikinci şokunu, sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediyesi’nin son günlerde Aydınspor 1923 kulübünün sularını kesmesi ve kent meydanındaki olayları eleştiren, partide değişim yanlısı olan Ayla Ekin Deniz’in sosyal medya paylaşımına karşılık yaşadı. Şahsına hiç bir şekilde atıfta bulunulmamasına karşılık sosyal medyada bir çok kez “kaşar” diye nitelendirip bir süre sonra sildiği ,tasvip edilemeyen, daha bir gün öncesine kadar kadın haklarınını savunup Özlem Çerçioğlu’ndan özür dilenmesi için bütün teşkilatlarına talimat veren Barış Altıntaş’ın davranışı, bir çok kadın ile taraflı tarafsız vatandaşlar ve partililer tarafından büyük tepki çekti. Altıntaş’ın bir kadına yönelik paylaşımları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Milletvekilleri başta İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ve partinin çok sayıda üst düzey yöneticilerine gönderildiği öğrenildi. Yaşanan olaylar sonrası çok sayıda vatandaş sosyal medyadan Altıntaş’a tepkilerini dile getirirken, Altıntaş’ın görevinden istifa etmesi gerektiği şeklinde yorumlar yazıldı.

 
Kaynak: Aymedya
CHP’de Altıntaş şoku