CHP Çankaya’da BARONları panik sardı! Hakemi neden harcadılar?!

CHP Çankaya’da BARONları panik sardı! Hakemi neden harcadılar?!
1 Kasım 2017 08:20

DİSK Genel İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Ozan Ergün Doğan CHP Çankaya İlçe Başkan adaylığını açıkladıktan sonra; başta eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen olmak üzere; Tekin Bingöl ve mevcut başkan Alper Taşdelen’i panik sardı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ozan Ergün Doğan’ın Sivaslı olması nedeniyle, Tuncelili olan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ani bir kararla eski hakem Selçuk Dereli’yi bir kalemde harcayarak; yine Sivaslı olan Devrim Bora Özüdoğru’ya bir gün içinde adaylığını açıklatmışlardı.

 

11111111111111111111

CHP Çankaya İlçe Başkan Adayı Ozan Ergün Doğan

 

 

Dereli’nin adaylıkta ilk başta diretmesi üzerine, Alper Taşdelen ile aralarında sözlü bir gerginliğin yaşandığı, ancak baba Doğan Taşdelen’in devreye girerek, Dereli’ye Parti Meclisi ve vekillik sözü vererek konuyu şimdilik tatlıya bağladığı kaydedilmişti. Ancak H&H’nin edindiği kulis bilgilerine göre; Dereli’nin hala kırgın olduğu belirtiliyor…

 

 

CHP Çankaya’da daha öncesinde de Önder Sav’ın Genel Sekreterliği döneminde, mevcut belediye başkanı olan Sivaslı Haydar Yılmaz’ın, Sivaslı adayına karşı, Önder Sav da o dönem belediyede çalışan yine bir başka Sivaslı olan Mustafa Yıldırım’ı aday çıkartmış ve az bir farkla, Sav’ın adayı olaylı geçen ilçe seçimini kazanmıştı.

 

 

Gelinen noktada ise bugün Ozan Ergün Doğan’ın özellikle tabanın, kendi içinden çıkarttığı, delegeler nezdinde büyük ilgi ve destek gördüğü biliniyorken; Özüdoğru’ya da Bingöl ve Doğan Taşdelen koçluk yapıyorlar.

 

 

Özellikle H&H’ye son günlerde örgütlerden gelen bilgilere göre; Tekin Bingöl ve Doğan Taşdelen’in muhtarlara baskı uyguladığı ve bazı delegeleri tek tek telefonla arayarak ikaz ettikleri belirtiliyor.