CHP Çankaya İlçe’de kirli ittifak (1)

CHP Çankaya İlçe’de kirli ittifak (1)
2 Aralık 2015 20:49

Halen CHP Çankaya İlçe Başkanı olan Selçuk Dereli 2011 yılında CHP’ye üye olmuştu ve Mersin yedinci sıra milletvekili adayıydı.

 

 

Selçuk Dereli, 5 Aralık 2015 tarihinde yapılacak CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’na yeniden aday.

 

H&H ÖZEL HABER

 

Dereli daha sonra Ankara Temelli’ye yakın bir alanda Köyümüz adı altında, günü birlik konaklama ve hobi bahçesi projesini oluşturdu. Ahşaptan imal edilen evlerin 20 – 25 bin TL civarında maaliyetinin olduğu, 2012’de başlayan projenin bir örnek daire olarak yaklaşık bir yıl boyunca hiç talep görmediği daha sonra kendisinin ekonomik anlamda darboğaza düşmesi nedeniye de eş-dost akraba ilişkileriyle 15-20 civarında ev satılarak Selçuk Dereli’nin ekonomik darboğazdan kurtarıldığı bilinmektedir.

 

1171-303x430

 

2014 yerel seçimlerine kadar Köyümüz projesinin ciddi anlamda bir ilerleme kaydetmediği ortada iken her ne olduysa Ankara CHP tabanında tanınmamasına rağmen, halen Çankaya Belediye Başkanı olan Alper Taşdelen tarafından sahiplenilen ve 2014 yerel seçimlerinde önseçimsiz, Alper Taşdelen’in bizzat kontenjanı olarak belediye meclis üyesi yapılan Selçuk Dereli, Alper Taşdelen’in başkan seçilmesiyle ilk toplantıda Belediye Meclis Grup Başkanvekili seçildi.

 

İşte tam bu sırada Köyümüz projesi yeniden ivme kazanmaya başladı.

 

Üç yıl yerinde sayan hobi bahçesi projesi Selçuk Dereli’nin Çankaya Beledyesi’ndeki hızlı yükselişi sayesinde yeniden hayata geçirildi.

 

Yaklaşık bir yıllık süre içerisinde hem Selçuk Dereli’nin yükselişi devam etti hem de proje uçuk fiyatlarla müşteri bulabildi.

 

Köyümüz projesinin birinci etabı tamamlanmış, bu süre içerisinde projeye çok talep olduğu için hemen ikinci etap proje yaşama geçirilerek satışlara devam edildiğini gözlemlemekteyiz.

 

Çankaya Eski İlçe Başkanı Mehmet Perçin’in milletvekili aday adayı olmasıyla boşalan ilçe başkanlığına CHP Çankaya tabanında hiçbir karşılığı olmamasına rağmen, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Genel Merkez’de yürüttüğü yoğun kulis nedeniyle ve Çankaya İlçe yönetiminin de talebiyle Çankaya İlçe Başkanlığına atanan Selçuk Dereli halen CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’nı sürdürmektedir.

 

352-573x430

 

Halkın Habercisi olarak soruyoruz;

 

1. Sayın Dereli, yürütmüş olduğunuz Köyümüz projesi Çankaya Belediye Meclis üyesi olana kadar yerinde sayarken ve inşaat sektöründeki durgunluk da ortadayken, siz göreve gelir gelmez Köyümüz projesinin satışlarının hızlanması ve ardından Köyümüz projesinin ikinci etabına başlamanız çok anlamlı değil midir?

 

2. Köyümüz projesindeki hobi evlerinin maliyeti ve siz belediye meclis üyesi olmadan önceki satış fiyatlarının kat kat üstünde alıcı bulmasını nereye bağlıyorsunuz?

 

3. Çankaya Belediye Meclis başkanvekili ve Çankaya İlçe Başkanı olduktan sonra hobi bahçesi projesindeki müşterilerinizin Çankaya Belediyesi ile imar ilişkileri nedir? Hangi müşterilerinize hangi kolaylıkları sağladınız?

 

4. 29 Mart 2015 Pazar günü gerçekleştirlen ön seçimde yapılan manipülasyonun neresinde yer aldınız, o karanlık elin müdahelesi sizi nasıl etkiledi? Hangi listeleri Genel Başkan adına kimlere ulaştırdınız? Ve ilçe yöneticilerinden kimlerden yararlandınız?

 

5. Temelli’deki köyümüz projenizde yer alan sakinlerin adlarını açıklayacak mısınız?

 

6.Satış yaptığınız kişiler arasında, Çankaya sınırları içinde inşaat yapan, iskan sorunu yaşayan önemli müteahhitler ya da onların çalışanları var mıdır?

 

7. Temelli’deki Köyümüz adlı hobi evleri projenizi büyütmek amacıyla, yine hemen yanından yüklü miktarda yeni binalar yapmak için arazi aldığınız doğru mudur?

 

Bizler soralım, siz de bulunduğunuz makamın gereği yanıt verin yayınlayalım…

 

Not: Dereli’nin telefon numarası direk satış kısmında görülmektedir… Halen bir çok reklam panosunda da köyümüz tanıtım reklamları dönmektedir!

 

280-505x430

Selçuk Dereli CHP Çankaya İlçe Başkanı

 

 

1115

Tekin Bingöl CHP örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı

 

adnan-keskin

Adnan Keskin CHP Ankara il başkanı

 

 

alper taşdelen

Alper Taşdelen CHP Çankaya Belediye Başkanı

 

dogan-tasdelen

 

Doğan Taşdelen (Alper Taşdelen’in babası)