CHP Çanakkale Çan için ilk resmi başvuru geldi

CHP Çanakkale Çan için ilk resmi başvuru geldi
21 Ekim 2018 14:00

Çanakkale Çan Belediyesi Başkan aday adaylığı için CHP’den ilk resmi başvuru geldi.

 

 

 

CHP Çan İlçe Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, “Çan’ın sesine ses ve çocukluğumdan bu yana sokaklarında dolaştığım ilçemdeki hayallerimi sizlerle beraber var etmeye çalışacağım” dedi.

 

 
İlkemiz, bakışımız aynı

 

CHP Çan İlçe Örgütüne Belediye Başkanlığı adaylığı için tek resmi başvuruyu dün yapan Bülent Öz yaptığı açıklamada “Önce partililerimizin sonrada siz değerli hemşerilerimin desteğiyle 25. ve 26. Dönemde Çanakkale’mizden Milletvekili seçilmiştim. Bu dönemde Çanakkale’me ve Ülkeme elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Milletvekilliğim dönemimde hep söylediğim; “vatandaşımız yanında olduğunu hissedeceği bir milletvekili istiyor.” İlkesini benimseyerek, hiçbir siyasi fikir, düşünce ayırt etmeden Vatandaşımın yanında oldum. Siyasi hayatım boyunca da, kim hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımı kucakladım, ömrüm boyunca da kucaklamaya devam edeceğim.2019 Mahalli seçimler nedeniyle, geçtiğimiz günlerde CHP Çan İlçe yönetimimizin ve danışma kurulundan çıkan ortak karar gereği CHP Çan Belediye Başkanlığına aday olma görevi şahsıma tevdi edildi. Örgütümüzün, üyelerimizin takdiriyle partimizin her kademesinde görev alacağımı sıklıkla dile getirmiş biri olarak bu görevi onurla kabul ettim. Bundan dolayı CHP Çan Belediye Başkanlığı adaylığına tek başvuru olarak yönetim kurulumuzun huzurunda İlçe Başkanımız Sayın Ümran Aydın’a teslim ettim” dedi.

 

 
İlçemdeki hayallerimi sizlerle beraber var etmeye çalışacağım

 

CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, “Takdir Çanlı hemşerilerimize ait olmakla birlikte, doğup büyüdüğüm, ekmeğini, suyunu içtiğim topraklarda Belediye Başkanı olarak Halkımıza hizmet edebilme fırsatını yaratan CHP Çan İlçe Örgütümüze ve her bir parti üyemize teşekkürü borç bildiğimi ifade eder, Çanımıza, Çanakkale’mize ve Ülkemize hayırlı olmasını yürekten dilerim. Sonuç itibariyle böylesi kutsal bir görevle yola çıkmış olacağız. Hatırlatmak isterim ki, her zaman ilke edindiğim gibi hiçbir siyasi, fikir düşünce ayırt etmeden tüm Vatandaşlarımın yanında oldum. Hayatım boyunca da yanlarında olmaya devam edeceğim. Bundan sonra da, “Çanlı hemşerim yanında olduğunu hissedeceği bir belediye başkanı istiyor.” İlkesiyle Çanlı hemşerilerimin emrinde olacağımı bildiririm.Çan’ın sesine ses ve çocukluğumdan bu yana sokaklarında dolaştığım ilçemdeki hayallerimi sizlerle beraber var etmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

51660_814x458

Çanakkale Memleket