CHP Bursa İI Başkanlığı gururla sunar!  ‘Bekir Coşkun paylaşmak CHP’de suç sayılmış! Gel de gülme!’

CHP Bursa İI Başkanlığı gururla sunar! ‘Bekir Coşkun paylaşmak CHP’de suç sayılmış! Gel de gülme!’
27 Eylül 2018 11:00

CHP üyesi Ali Uluşahin, Bekir Çoşkun’un “Batsın ıslak imzanız” yazısını sosyal medya üzerinden paylaştığı için Bursa İl Başkanlığı tarafından ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevkedildi.
CHP’de Muharrem İnce’nin çağrısı üzerine muhalefetin başlattığı ancak sonuç alamadığı olağanüstü kurultayı toplama girişimi sürecinde Uluşahin’in, parti yönetimi ile muhalifler arasındaki “ıslak imza” tartışmasına sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla katılmıştı, önceki seçimlerde Bursa’dan CHP Milletvekili Aday Adayı olan Uluşahin, Bekir Coşkun’un 5 Ağustos 2018 tarihinde Sözcü gazetesinde yayımlanan “Batsın ıslak imzanız” başlıklı köşe yazısını paylaştığı öğrenildi.
Bursa ,İl Disiplin Kurulu Başkanı Yücel Akbulut, Uluşahin’e 28 Eylül’de savunma vermesi için bir yazı gönderdi. Yazıda, disipline sevk gerekçesi, paylaşım nedeniyle ‘partide aldığı görev, sorumluluk ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak’ gerekçe gösterildi.
‘GEL DE GÜLME!’
Uluşahin, Bursa İl Disiplin Kurulu Başkanı’ndan aldığı davet yazısını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

 

Uluşahin, “@cosknbekr2 paylaşmak CHP’de suç sayılmış! Gel de gülme! CHP Bursa İI Başkanlığı gururla sunar: İhraç istemiyle disiplin kuruluna sevk. İşte diğer sevk nedenleri. Hepsi bundan ibaret” dedi.
‘GUGUK KUŞU’NU PAYLAŞMIŞ İHRAÇ EDİLMİŞTİ
CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından da Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği “Guguk Kuşu” başlıklı yazısını sosyal medya üzerinden paylaştığı için Derya Çelebi, Disiplin Kurulu’na sevkedilmiş ve partiden ihraç edilmişti.

638c8f1ce7719966