CHP Buca’da fatura ağır olabilir! Anketlerde oyları düşüyor…

CHP Buca’da fatura ağır olabilir! Anketlerde oyları düşüyor…
5 Mart 2019 13:00

CHP’de yaşanan, Tuncay Özkan nedeniyle keyfi aday değiştirme krizi sebebiyle, son anketlerde oylarda erime olduğu iddia edildi.

 

 

 

CHP’DE dörtlü çetenin kumpasıyla Buca Belediye Başkan adaylığı iptal edilen Suat Nezir, sert açıklamalarda bulundu. Yaşananlar sonrası çalışmalarını sürdüren ve ilçede özellikle göçmenlerden çok büyük bir destek gören Nezir’e CHP’nin İzmir’deki 8 milletvekili de destek verdiğini açıklamıştı. Her fırsatta mücadelesini sürdüreceğini söyleyen Suat Nezir de çarpıcı bir açıklama yaptı.

 

 

ADALETSİZLİĞE DİRENÇ
Partideki kumpas sonucu görevden alınması nedeniyle Buca Gençlik Kolları’nın istifa etmesinin partinin vicdanının olduğunun göstergesi olduğunu kaydeden Nezir, “Vicdan tamamen bitmiş değil. Bu partinin vicdanı adaletsizliklere karşı direnç gösteriyor. Biz mücadeleye devam edeceğiz. İzmir’in her yerinden tepki var. Partinin vicdanı bu haksızlıklara ‘dur’ diyecektir. Bunun faturası umarım sandıkta ağır olmaz. Gerçekten fatura ağır olabilir. Ben herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Bana ihtiyaç olmadığını belirttikleri için ben de işimle uğraşırım. Bir tane oyum var, gider sandıkta oyumu kullanırım” ifadelerini kullandı.