CHP Bartın Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan: Bartın’a ‘derman’ için adayız

CHP Bartın Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan: Bartın’a ‘derman’ için adayız
19 Ocak 2019 10:05

CHP, Bartın Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan için tanıtım toplantısı düzenledi.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Beldesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Şadırvan Caddesindeki Parti binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına İl başkanı Selim Karakaş, Merkez ilçe başkanı Nazif Çomak, Milletvekili Aysu Bankoğlu ile partililer katıldı.

 

Aday tanıtım toplantısında Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan yaptığı konuşmada; “16 yıldır tek başına iktidar olan bir parti ile karşı karşıyayız. Çözüm için, adalet için, iş aş için geldiklerini söyleyenler, bu gün ülkemizi aklınıza gelebilecek her türlü sorun ile karşı karşıya bırakmışlardır. Bizi biz yapan bütün değerlerimizi yerle bir etmişlerdir. İnsanlarımız birbirlerine selam verirken bile bizden mi diye düşünür olmuşlardır. Kendilerinden olanları her şeyi yapmaya muktedir, kendilerinden olmayanları ise düşman, hain ilan edecek kadar ileri gitmişlerdir. Ekonomik hayatın dengesi tamamen bozulmuş, üretim, tarımda, sanayide, ticarette durma noktasına gelmiştir. İşyerleri birer birer, onar onar kepenk kapatmaya başlamışlardır.” diye konuştu.

 

AKP İLE MHP İKİSİNİN DE BİRBİRİNDEN FARKI YOKTUR

 

Arslan, “Çare üretemediği gibi sürekli sorun çıkaran ama 16 senedir tek başına iktidar olan fakat sürekli CHP’yi suçlayan zihniyetle karşı karşıyayız. Bir de her sıkıştığında yardıma koşan koltuk değneği dediğimiz diğer parti MHP ile kendilerinden hiçbir farkı yoktur” diye konuştu.

 

Ülkenin kötü yönetildiğini belirten Arslan, “Bu ortamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızı rahatlatabilmek için, dertlerine derman olabilmek için hakkıyla hukukuyla adaletiyle bir nefes olabilmek için, yüzünü güldürebilmek için derman belediyeciliği ile halkımızın yanında olmaya, dertlerine derman olmaya geliyoruz.” dedi.