CHP Avcılar’da deprem olmadı! Filler tepişti, çimler ezildi!

CHP Avcılar’da deprem olmadı! Filler tepişti, çimler ezildi!
21 Şubat 2019 10:15

Aday listeleri seçim kurullarına dün teslim edildi ama CHP’de tartışma sürüyor. Belediye başkan ve belediye meclis üyeliği listeleri mercek altında.

 

 

Yoğun şikayetlerin geldiği ilçelerden biri de İstanbul Avcılar..

 
İşte Avcılar CHP tabanının aday belirleme sürecinde yaşananlara dair itirazları ve şikayetleri:

 

1. Belediye Başkan Aday Adayları ile İlçe,İl ve Genel Merkez adaylık sürecinde asla iletişim kurmadığı gibi , adaylık sürecinden sonra da asla iletişim kurulmadı, birlik beraberlik adına bir tek adım atılmadı.

 

 

2. Belediye başkanlık adayı belirlenirken İl başkanı ayrı bir şahsi adayını çıkartmayı denedi, ilçe başkanı ve 10 Aralık hareketinin devrimciyiz diyenleri PM’de tek tek kulis yapıp imza toplayıp kendi cıkarlarına uygun aday için her türlü demokrasi dışı yolu denediler. MYK’daki abileri de sözcüleri oldu. Jammerlar ile iletişimlerini kesince 5-10 kişi tuvalette senaryolarını gözden geçirdiler.

 

 

3. 10 Aralık sözde devrimci hareketciler adayı belirledikten sonra, ilçe emekçilerini hiçe sayarak; İlçe yönetiminden kendilerinden görmedikleri diğer yöneticilerden saklayıp hazırladıkları meclis üye listesini onaylatmak için Genel Merkez’e kamp kurdular.

 

 

4. Genel Merkez ise halep ordaysa arşın burda diyerek; meclis üye listesini hazırlayıp, kendi ekibi ile YSK’a iletti.

 

 

5. Tüm bunlar herkes tarafından bilinmesine rağmen aktörler kenara çekilip ne kadar güçleri var ne elde etmişler, ne kadar tanıdık,eş-dost yerleştirmişler onların muhasebesini yapıyorlar.

 

 

6. Diğer partilere gönül vermiş, mevcut siyasal iktidardan memnun olmayan ve ittifak yapılmış parti veya oy gelmesi kağıt üzerinde hesap edilmiş potansiyel secmenler !!!

 

 

DİĞER PARTİLERE GEÇENLER HAİN İLAN EDİLDİ;

MARTIN SONUNUN BAHAR OLMASI İÇİN HALKIN BUNLARI UNUTUP,EMEKÇİ PARTİ NEFERLERİNİN ÖRGÜT ÇALIŞANLARININ SECİMİ KAZANMAK İÇİN 40 GÜNÜ KALDI.

YAŞASIN DEMOKRASİ …