CHP Ankara’yı sarsan MİLYONLUK arsa skandalı!

CHP Ankara’yı sarsan MİLYONLUK arsa skandalı!
12 Şubat 2014 08:30

CHP tabanının sesi H&H’ye çok önemli belge akışı devam ediyor.

 

H&H Özel

 

Biz nasıl ki Gökçeklere, sorular yöneltiyorsak, onların avukat ordularına karşı dik duruyorsak, parti içindeki, etik bulmadığımız konuları da dile getirmekten geri kalmayacağız.

 

Ne yazıyorsak o…

Kimsenin adil yollardan zenginleşmesine karşı değiliz.

Kimseye kara çalmıyoruz.

 

Sadece soracağız…

 

Bugün sizlere çok önemli sorular yönelteceğiz, önümüzdeki günlerde Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün partisine tabanla birlikte daha çok sahip çıkacağız. Partiye monte edilen SAĞcılarla bir yerlere kapak atmak için gizli dehlizlerde buluşarak, yemekler yiyenleri de çok ama çok iyi biliyoruz.

 

Partimiz zarar görmesin diye de şim-di-lik susuyoruz.

 

Ama günü geldiğinde en çok biz konuşacağız…

 

Sorması bizden;

 

1- Ankara’da CHP’de siyaset yapan önemli bir isim EMLAKCI N.İ. ARACILIĞIYLA AHLATLIBEL (İNCEK’TE) BİR ARSAYI ÇOK YAKIN BİR ZAMAN ÖNCE milyon TL’lere SATMIŞTIR, BU SATTIĞI ARSAYI acaba HANGİ YOLLARLA ELDE ETMİŞTİR? BU ARSANIN 25 DÖNÜM OLDUĞU DOĞRU MUDUR?

 

2- Sonrasında BU YETENEKLİ SİYASETÇİ BODRUM’DA ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜRBÜZ ÇAPAN’DAN BOL SIFIRLI DENİZE SIFIR YAZLIK ALMIŞ MIDIR? Yazlığını satın aldığı siyasetçi, şu an İstanbul’da bir ilçeden CHP adayı ilan edilmiş midir?

 

Biz şimdilik soralım…

 

CHP’nin onurlu ve asil tabanı uyanana kadar, Allah izin verdiği müddetce, hak arayışımızı sürdüreceğiz…

 

ALPER TAŞDELEN’DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

 

Haberdeki iddiaların kendileriyle ilgili olduğunu belirten Alper Taşdelen, H&H’yi aradı. İncek’teki arsanın yeni değil 7 sene önce satıldığını belirterek şunları kaydetti: “Biz burayı 11 sene önce m2’si çok ucuzken aldık ve haberinizde belirtildiği gibi yeni değil 2006- 2007 yılında çok ucuz rakamlara sattık. Bodrum’daki yazlığı ise 4 sene önce İstanbul’daki bu siyasetçi aile dostumuzdan maliyetine yaklaşık 400 bin TL’ye satın aldık. Hepsini de helal paralarla aldık. Allah’a şükür alnımız ak, veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. “