CHP 95. yaşına hazırlanıyor! İl Başkanları 9 Eylül’de Ankara’da buluşacak!

CHP 95. yaşına hazırlanıyor! İl Başkanları 9 Eylül’de Ankara’da buluşacak!
5 Eylül 2018 11:01

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923’te siyasi faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 95’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor

 

 
TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde siyasi faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi, 95’inci yaşına hazırlanıyor. CHP il Başkanları, CHP’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle 9 Eylül günü Ankara’da bir araya gelecek. 9 Eylül saat 09.00’da Anıtkabir’i ziyaret edip, çelenk bırakacak olan CHP il başkanlan, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun başkanlık edeceği toplantıya katılacak.

 
Kılıçdaroğlu’nun başkanlık edeceği toplantının gündemini, 24 Haziran seçim sonuçları ve 24 Haziran sonrası CHP‘deki gelişmelerin yanı sıra, ülkenin içinde bulunduğu sorunlar ve yerel seçim çalışmalarında izlenecek yol haritası oluşturuyor. Yaklaşık 8 saat olarak planlanan il başkanları toplantısından sonra, Kemal Kılıçdaroğlu ve 11 başkanları saat 19.00’da ise Sunay Akın’ın CHP‘nin kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırladığı gösteriyi izleyecek.