Chia tohumu kilo verdirir mi? Chia zayıflatır mı?

Chia tohumu kilo verdirir mi? Chia zayıflatır mı?
1 Mart 2017 11:57

Yurtdışında çılgınca kullanılan Chia tohumu diyet destekleyici etkili bir ürün olarak bilinmektedir.

 

 

 

Ülkemizde kısa zamandır bilinmesine rağmen yurtdışında kullanıcıları tarafından oldukça ilgi gören bu ürün ile zayıflayanlar ve kalcı kilo verenler bile bulunuyor. Chia tohumu diyet destekleyici ve protein bakımından oldukça zengin bir ürün olmaktadır. En önemli özellikleri arasında ise; tok tutucu, yağ yakıcı, protein ve omega3 bakımından zengin bir üründür. Ayrıca ürünün içerisinde metabolizmayı hızlandıran besinlerde bulunuyor. Chia tohumunu çay olarak içebileceğiniz gibi yemek yada salatalarda da kullanarak yiyebilirsiniz. Ürünü almış olup yada alacak olanlar için faydalarını ve kullanma şekillerini aktarmaya çalışacağız. Siz de bu sayede chia tohumu hakkında detaylı birikime sahip olabilirsiniz.

 
Chia Tohumu Nedir, Ne işe yarar?

 

 
Birçok bayan şimdilerde kışın aldıkları kilolar için diyet destekleyici ürünler aramaktadır. Aslında bu konuda faydalanabileceğiniz ürünlerden biri ve oldukça etkili olan bir ürün Chia tohumu olabilir. Bu tohumu yemeklerde kullanabileceğiniz gibi çayını da içebilirsiniz. Tohum oldukça zengin vitamin ve mineral yapısına sahiptir. Yurtdışında yaygın olarak kullanılan bu ürünün hiçbir yan etkisi olmadığı araştırmalar sonucu ortaya konmuştur. Ayrıca ürün için yetkili firma diyet destek ürünü olduğunu üzerine basa basa açıklıyor. Zaten uzmanlarında en çok üstünde durduğu konu; diyetsiz kilo verilmez kullanacağınız ürün sadece diyet destekli olmalıdır. İşte tamda uzmanlarında üstünde durduğu gibi bu ürün diyet yapacaklar için oldukça avantaj sağlayacaktır. https://www.orjinalchiatohumu.com/chia-tohumu-kullanici-yorumlari/ sayfamızdan chia kullananlar tarafından yazılan kullanıcı yorumlarına ulaşarak yorumları okuyabilir dilerseniz siz de yorum yazabilirsiniz. Chia tohumunun başlıca faydaları olarak;

 
• Tok tutar
• Yağ yakar
• Metabolizmayı hızlandırır

 
Bu özelliklerin çoğu birçok üründe de var dediğinizi duyar gibiyiz. Fakat Chia tohumunda bundan fazlası da bulunuyor. Bu özellikleri ise;

 
• Protein bakımından zengin
• Zinde tutuyor
• İçerisinde omega3 bulunuyor
• Mineral deposu

 

 
İşte bir diyet için olması gereken tüm özellikleri içinde barındıran chia tohumu ayrıca sadece çay olarak tüketilmemektedir. Yemek ve tatlıların yanı sıra salataları da bu ürünle yapabilir ve daha sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

 

 
Chia kullananlar ve yorumları

 

 
Kullanıcıları tarafından oldukça etkili olduğu söylenen bu ürün ile zayıflamak oldukça kolaydır. Birbirinden farklı ve nefis chia tohumu tarifi sayesinde hem leziz tarifler oluşturabilir hem de kilo vermeye başlayabilirsiniz. Ayrıca eğer sağlıklı beslenmenin kısa adı olan diyetin yanı sıra spor da yapıyorsanız o zaman bu ürünü illaki kullanmalısınız. Özellikle yağ yakıcı özelliği spor zamanı iki kat artan bu ürün spor yaptığınız zaman günlük aldığınız kalorileri yaktığı gibi fazla kalorileri de yağ yakımı yaparak atılmasını sağlıyor. Birçok diyet ürünlerinde tek tip beslenmek yerine tatlı dahil olmak üzere her türlü besine bu ürünü katarak yiyebilir ve aç kalmadan zayıflayabilirsiniz. Ayrıca ürünü kullananlar sağlık açısından hiçbir sorun yaşamadıklarını dile getiriyorlar. Bunun yanı sıra gıda alerjisi olan ve çöl yak hastalığı mücadelesi veren kişilerde bu ürünü kullanabiliyor.