Chefs Table Mutfak Akademisi

Chefs Table Mutfak Akademisi
20 Temmuz 2018 11:47

Aşçılık mesleği sahibi olmak isteyenler ile kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için hazırlanan eğitim programı, uluslararası temel aşçılık tekniklerini inovatif olarak adaylara kazandırma ilkesi ile chefs table mutfak akademisi hazırlanmış olan programdır.

 

Chefs table mutfak akademisi tarafından verilen profesyonel aşçılık eğitimi, sekiz aylık bir dönemi kapsamakta olan eğitim sürecidir ve bu eğitim süreci iki aşamadan oluşmaktadır. İki aşamalı eğitimin ilk aşaması olan ve dört ay süren chefs table mutfak akademisi mutfaklarında verilen eğitimin alınmasının ardından, ikinci aşamada ise profesyonel bir işletmenin mutfağında dört aylık bir staj gelmektedir. Eğitim programının ikinci aşamada ki staj yerleştirmeleri ise Chefs table mutfak akademisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Chefs table mutfak akademisi tarafından verilen eğitimlerini tamamlamış olan Chefs table mutfak akademisi öğrencileri ise Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı sınavına katılarak aralarında başarılı olanlar da uluslararası profesyonel mutfak çalışan adayı olarak yurt dışında ve yurt içinde ki işletmelerde kariyerlerine başlayacak seviyelere gelmiş olurlar.

 

Chefs Table Mutfak Akademisinde Eğitim,

 

Chefs table mutfak akademisi tarafından verilmekte olan eğitim programı, Dünya’nın en gelişkin teknik ekipmanları ile özel olarak tasarlanmış olan U tezgah düzeni ve şef ile yüz yüze teorik ve pratik eğitimin eş zamanlı olarak Coaching sistemi ile verilmekte olduğu uluslararası onaylı profesyonel aşçılık eğitimidir. Chefs table mutfak akademisinde verilen birinci aşamada ki dört aylık eğitimin ardından öğrenciler, Dünya’nın önde gelen uluslararası işletmelerinde stajlarını gerçekleştirir ve bu sayede de profesyonel yaşamları adına kariyerlerine ilk adımlarını atmış olurlar. Öğrencilerin eğitimin ikinci aşamasında staj yapacakları lokasyonlar ise, Chefs table mutfak akademisi tarafından belirlenerek öğrenciler, haftada altı gün stajlarını gerçekleştirirler.

 

Chefs table mutfak akademisinin öğrencileri, endüstriyel mutfaklarda çalışmakta olan her kişinin sahip olması gereken Hijyen Eğitim Yönetmeliği kapsamında yer almakta olan zorunlu sertifikayı da eğitime katılarak almaya hak kazanırlar. Ayrıca sekiz aylık profesyonel eğitimlerini tamamlamış olan chefs table mutfak akademisi öğrencileri, Dünya’nın en prestijli zincir hotelleri ile restoranlarında ve işletmelerinde işe başlayabilecek seviyeye ulaşmaktadır. Bunun yanı sıra kendi işletmelerinin şefi olabilecek yetkinliği de kazanmış olurlar. Tüm bu eğitimlerden ve imkanlardan yararlanabilmek için https://chefstable.com.tr/ adresini ziyaret etmelisiniz.