Çeşme Altınkum Plajı

Çeşme Altınkum Plajı
20 Temmuz 2018 11:47

Çeşme’nin merkezine yalnızca on dakika uzaklıkta ki bir lokasyonda bulunan Altınkum plajı, sahip olduğu beşyüz metre uzunluğunda ki plajı ve on beş metre genişliği ile tatilcileri sakin saatler sunmaktadır. Her sene tatilciler tarafından oldukça büyük ilgi gören Altınkum plajı, adını altın renginde ki kumunda almaktadır. Masmavi denizi ve altın sarısı kumu ile Altınkum Plajı Çeşme, aileniz, sevdiklerini ve arkadaşlarınız ile keyifli vakitler geçirirken iş stresini de üzerinizden atabilirsiniz.

 

  Her Daim Soğuk Olan Deniz Suyu Sayesinde Serinlemek,

 

Altınkum plajının denizi, yavaşça derinleşmesinin yanı sıra her zaman soğuk olan suyu ile bunaltıcı ve sıcak günlerde serinlemenizi sağlayacak. Altınkum Plajının deniz suyu, diğer ılıca sahillerinin aksine yazın en sıcak günlerinde dahi son derece soğuktur. Bu soğuk denize ilk başlarda girmekte zorlanabilecek olsanız dahi, denize girmenizin ardından oldukça kavurucu olan havanın etkisinden kurtulabileceksiniz.

 

Altınkum Plajı Beach Club’ları,

 

Altınkum plajının yer aldığı bölgede çeşitli kafeler ve beach clublar bulunmakta ve maddi anlamda ise fiyatları uygundur. Altınkum plajında iki şezlong ile bir şemsiyenin günlük fiyatı on beş Türk Lirası ve beach clublara giriş fiyatı ise kişi başı on Türk Lirası ile yirmi Türk Lirası arasında değişmektedir. Deniz suyunun soğuk olmasına bağlı olarak Çeşme’de ki diğer plajlardan ayrı bir yere sahip olan Altınkum Plajına, Çeşme otoyolu üzerinden gidildikçe ortalama otuz dakikalık bir yolculuk ile ulaşılabilir ve Altınkum Plajı üzerinde yer alan bir çok işletmeden tercihinize göre faydalanabilirsiniz.

 

Altınkum Plajı Nerededir Ve Nasıl Gidilir?

 

Altınkum plajının açık adresi, Şehit Mehmet yolu Çeşme, İzmir’dir ve ayrıca şehir merkezine de on kilometre uzaklıktadır. Toplu taşıma ile de ulaşabilmenizin mümkün olduğu Altınkum plajına özel araçla da gidebilirsiniz ve otopark ücreti ise on Türk Lirasıdır. çeşme altınkum plajı ile ilgili bilgi almak için http://blog.ayayorgihotel.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.