Cenaze namazları, katılmak istedikleri cenaze ile kılındı

Cenaze namazları, katılmak istedikleri cenaze ile kılındı
4 Temmuz 2015 21:20

KASTAMONU’da, cenazeye giderken kamyonun altına giren otomobilde ölen 5 kişinin cenaze namazı, cenazesine katılmak istedikleri 84 yaşındaki Makbule Ünal ile birlikte kılındı. Kazada ölenlerden 3’ü, Makbule Ünal ile birlikte Ağlı’da toprağa verilirken, sürücü ve eşinin cenazesi İstanbul’a gönderildi.

 

İstanbul’da oturan 54 yaşındaki Ayhan Ünal, Ağlı’da ölen annesi Makbule Ünal’ın bugün kılınacak cenazesine katılmak için dün ailesiyle yola çıktı. Ayhan Ünal’ın kullandığı 34 DGT 79 plakalı otomobil, saat 21.30 sıralarında Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi Karacalar köyü mevkisinde karşıdan gelen Muzaffer Kayışoğlu yönetimindeki 37 DR 681 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kamyonun altında sürüklenerek hurdaya dönen otomobilde sürücü Ayhan, eşi 41 yaşındaki Kezban, yengesi 38 yaşındaki Nurcan, onun çocukları 18 yaşındaki Ali ve 14 yaşındaki Arzu Ünal öldü.

 

Ölen 5 kişinin cenazesi, Ağlı Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsilerin ardından ailelerine teslim edildi. Ayhan, Kezban Ünal çifti ile Nurcan ve çocukları Ali ile Arzu Ünal’ın tabutları, cenazesine katılmak istedikleri Makbule Ünal’ın tabutuyla yan yana konuldu. Ağlı Merkez Camii’ndeki cenaze namazında Arzu Ünal’ın tabutuna duvak konuldu.

 

Annesi Makbule Ünal’ın cenazesine katılmaları için İstanbul’dan gönderdiği eşi Nurcan, çocukları Ali, Arzu, ağabeyi Ayhan ve yengesi Kezban Ünal’ı kaybeden Orhan Ünal, cenazede güçlükle ayakta durdu. Orhan Ünal’ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Diğer yakınları da gözyaşı döktü. Nurdan Ünal da yeğeni Arzu’nun tabutuna sarılarak ağladı. Kılınan cenaze namazlarının ardından Nurcan, Arzu, Ali ve Makbule Ünal’ın cenazeleri ilçe mezarlığında toprağa verildi. Ayhan ve eşi Kezban Ünal’ın cenazeleri ise toprağa verilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

 

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA)