Çayyolu’nun Rehberi

Çayyolu’nun Rehberi
24 Ocak 2019 12:27

çayyolu rehberi

Çayyolu mahallesi Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer almaktadır. Son yıllarda aldığı yatırımlarla ziyaretçilerinin ve mahallesi sakinlerinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Özellikle konut alanında atılan adımlarla Ankara’nın en yaşanılabilir semtlerinden biri olmayı başarmıştır.

 

Çayyolu semtinin bu denli büyümesinde birçok faktör etkili olmuştur. Çevre sakinlerinin gayreti başta olmak üzere Çayyolu’nun potansiyeli açığa çıkarılmaya çalışılmaktadır. 1990’lı yıllarda gelişmeye başlayan 40 yıldan fazla bir geçmişi olan bu mahalle, her geçen gün üzerine daha fazlasını ekleyerek dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle birçok üniversiteye yakınlığıyla da gündeme gelen Çayyolu, her kesimden insana hitap etmeye devam edecek gibi görünüyor. Ulaşım imkanlarının gelişmiş olması, hizmet sektörünün semt sakinlerine yeterli hizmeti verebilmesi bu semti diğer semtlerden farklı kılıyor. Son dönemde emlak, konut projeleriyle de gündemde yerini koruyan bu semt, birçok insanın ilgisini çekiyor. Bundan dolayıdır ki Çayyolu’nun nüfusu her geçen gün üzerine ekleyerek artıyor.
Çayyolu’nun benzersiz gelişimine karşın aynı mahallede kurulmuş bir girişim olan Alo Çayyolu mahalle sakinlerinin dijital isteklerine cevap vermek amaçlı kurulmuş. Asıl olarak firma rehberliği hizmeti veren bu oluşum Çayyolu halkının hayatını kolaylaştırmayı, semtin gelişimini olumlu yönde etkilemeyi ilke edinmiş.

 

Alo Çayyolu, bünyesinde barındırdığı birçok firma ile mahalle sakinlerine hitap etmeye devam ediyor. Firma bilgilerinin, mahalle ve firma etkinliklerinin, Çayyolu haberlerinin bulunduğu sosyal bir mecra olan Alo Çayyolu; henüz yeni bir oluşum olmasına rağmen gün geçtikçe ziyaretçilerinin isteklerini karşılamaya devam ediyor. Sadece Çayyolu ile kısıtlı kalmayıp Yaşamkent, Ümitköy gibi çevre semtlere de hizmet veriyor.

 

Bugünlerde dijital medyanın vazgeçilmez olması, ülkemizin dijital potansiyelinin gelişmekte olması halkımızı internetle daha yakın ilişkiler içinde olmaya zorluyor. Bu konuda Alo Çayyolu ücretsiz hizmet kalitesi ile yeni firmalarını bekliyor.