Çaykara Saniye İkinci’yi arıyor!

Çaykara Saniye İkinci’yi arıyor!
3 Ağustos 2018 08:53

Trabzon’un Çaykara İlçesine Bağlı Hanırmak Yaylası’nda ikamet eden ve 31.07.2018 akşam saatlerinden bu yana kendisinden haber alınamayan Saniye İkinci Çaykara’nın her tarafında aranıyor.

 

 

1945 doğumlu olan Saniye İkinci son olarak 31 Temmuz 2018 Salı günü saat 18.00 sıralarında Hanırmak Yaylası’nda görüldü.

1329187606618

31 Temmuz 2018 Tarihinde Kocası Kemal İkinci’ye Değirmene gideceğini ifade eden Saniye İkinci’den bu tarihten itibaren hiçbir haber alınamıyor.

Komşuları, oğulları Güner, Tolgahan ve yakınları tarafından özellikle son zamanlarda unutkanlık problemi yaşadığı ifade edilen Saniye İkinci’nin kaybolduğu tahmin ediliyor.

Hanırmak Yaylası ile Sarıkaya Yaylası arasında kaybolduğu tahmin edilen Saniye İkinci için Arama Kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bu tarihten sonra kendisinden bir daha haber alınmayan Saniye İkinci´nin bulunabilmesi için Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un da katılım ve yönetimleri ile arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

1

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Başkanlığında 3 Asayiş Timi ile birlikte başlanılan Arama Kurtarma çalışmaları 1 Ağustos 2018 Çarşamba Günü gün boyunca devam etti.

Arama Kurtarma çalışmalarından hiçbir sonuç alınamaması üzere gece boyunca da arama kurtarma çalışmalarına devam edildi.

1 Ağustos 2018 Çarşamba Akşamı Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Başkanlığında devam eden Arama Kurtarma çalışmalarına vatandaşların yanı sıra Kısa Adı Südak olan Sürmene Arama Kurtarma Ekipleri de katıldı.

2

Bölgede Arama Kurtarma Çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Saniye İkinci´yi gören Vatandaşlarımızın mutlaka Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığı,Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesine haber vermesi önemle duyurulur.

KAYMAKAM AYRANCI-İKİ GÜNDÜR SEFERBER OLDUK

AFAT, Jandarma Ekipleri ve Sürmene Arama Kurtarma Ekipleri ile birlikte çok yoğun bir tempo içerisinde Arama Kurtarma çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Bölgede havanın sisli, olmasının Arama Kurtarma çalışmalarını zaman zaman aksattığını ve görüş mesafesinin çok düştüğünü ifade etti.

3

Arama Kurtarma çalışmaları esnasında hem Hanırmak hem Sarıkaya Yaylalarında ikamet eden Yaylacı vatandaşlarımızın hem de Çaykara´lı Hemşerilerimizin yoğun bir katılım gerçekleştirdiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı 02 Ağustos 2018 Günü Çaykara İlçemizde havanın açık olduğunu ve de bu gün itibarı ile gün boyunca gerçekleştirecekleri Arama Kurtarma çalışmaları ile Saniye İkinci´ye Sağlıklı bir şekilde ulaşıp Ailesine kavuşturarak Çaykara İlçemize güzel bir haber vermek istediklerini sözlerine ekledi.

İLETİŞİM:

156

Çaykara İlçe Jandarma-0-462-6162066