Carl Medjani sözleşmesini feshetti

Carl Medjani sözleşmesini feshetti
24 Kasım 2015 19:24

Trabzonspor’da Carl Medjani sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

 

Bordo-mavili takımın Cezayirli oyuncusu Carl Medjani, kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti, Trabzonspor’da FIFA’ya başvuracağını açıkladı.

 

Trabzonspor’da Bosingwa ve Constant’ın ardından, transfer taksitlerini zamanında alamayan Carl Medjani de sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini kulübe bildirdi. Konuyla ilgili olarak Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır” ifadesini kullanıldı.

 

Trabzonspor, Medjani’nin sözleşmesini feshetmesiyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP), “Profesyonel Futbolcumuz Carl Medjani, kulübümüz ile olan profesyonel futbolcu sözleşmesini, tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir. Kulübümüz bu fesih dolayısıyla FİFA nezdinde, yasal yollara başvuracaktır” açıklaması şaptı.

 

Trabzonspor’da 2 sezondur forma giyen Cezayirli milli defans oyuncusu Carl Medjani, 54 karşılaşmada forma giydi, 9 gol kaydetti.