Canlı TV İzle – Tjk TV, Tay TV

Canlı TV İzle – Tjk TV, Tay TV
1 Ağustos 2016 09:17

HD kesintisiz televizyon yayınlarının tamamının yüksek kalitede izlenmesini sağlayan Canlitvizle.co, haber kanalları, Kanal D, ATV, Show ve Star TV başta olmak üzere çok sayıda ulusal kanallar, çocuk kanalları, spor kanalları, belgesel kanalları gibi TV kanallarının yayınlarını kullanıcılarına sunmaktadır.

 

 

 

 

Avrupa, Azerbaycan, dini, çizgi film, eğlence ve sinema, yerel televizyon kanallarına izleyici ile internet internet üzerinden izlenmesine imkan sağlayan HD TV izleme sitesi, televizyonların yayın akışını da ziyaretçilerine sunmaktadır. Ayrıca rating sıralamasının da yer aldığı internet sitesinde hangi programın ne kadar izlendiği bilgisine sahip olunabilmektedir. Kesintisiz TV izleme imkanı sağlayan web sitesi,

TJK TV ile Kesintisiz Yayın Keyfi

Canlitvizle.co web sitesinde kesintisiz olarak izlenebilen TV kanallarından birisi TJK TV dir. Bu TV kanalı, Türkiye Jokey Kulübü tarafından kurulmuştur ve Türkiye’deki tüm at yarışlarını canlı olarak sunmaktadır. Web sitesi de bu yayınları internet üzerinden ziyaretçileri ile paylaşmaktadır. Türkiye Jokey Kulübü’nün televizyon kanalı, tüm at yarışlarını sunarken atlar ve jokeyleri ile de detaylı bilgiler vermektedir. Televizyonda “Haftaya Bakış”, “İdman Pisti”, “Yarış Zamanı “, “Yurt Dışı Yarış Özel” gibi birbirinden farklı programların yayını gerçekleştirilmektedir. TV kanalında ayrıca günün koşu özetlerinin de yeniden izlenmesi söz konusu olmaktadır.

 

 

TAY TV ile Yarışları Takip Edin!

 

 

 

Kanalın yayın akışı içindoe “Amerika Gulfstream Park”, “Aqueduct”, “Kempton Park”, “Wolwerhampton”, “Club Hipico Santiago” gibi dünyanın önemli hipodromlarından yurt dışı yayınları yapılmakta, ayrıca müşterek bahis oynanabilmektedir. Türkiye Jokey Kulübü’nın televizyonu 2016 itibariyle kanal logosunu değiştirmiştir. Bu kanal web sitesi üzerinden ücretsiz olarak her an izlenebilmektedir. Tay TV de at yarışlarının izlenmesini sağlayan bir başka TV kanalıdır ve web sitesi üzerinden bu kanala da ulaşmak mümkündür. Bu TV kanalı, Doğan Holding bünyesinde, Türkiye Jokey Kulübü ile protokol imzalayarak at yarışlarını sunmaktadır. Kanalın eski adı D Hipodrom’dur. 1 Ağustos 2007 yılında yeni adını almıştır. Bu kanalda da at yarışı severler günün tüm koşularını canlı olarak izleyebilmektedir.

 

 

Canlitvizle.co üzerinden TV yayınlarının canlı olarak izlenmesinin yanı sıra yayının dondurulması ve yeniden izlenmesi söz konusu olabilmektedir. Ayrıca geçmiş dönem at yarışlarının da izlenebilmesi mümkündür. Güçlü teknik altyapısı ise kesintisiz yayın sunan web sitesinden TV yayınlarını izlemek için herhangi bir bedel ödenmemektedir. Ayrıca üye olma zorunluluğu da bulunmamaktadır. Ancak üye olanların web sitesindeki gelişmelerden anında haber alacakları da bilinmelidir. Web sitesi HD kalitesindeki yayınları günün her saatinde ziyaretçilerine sunmaktadır.

 

 

Kaynak: http://www.canlitvizle.co/