Canlı Renklerle Tasarlanmış Nevresim Takımı Çeşitleri

Canlı Renklerle Tasarlanmış Nevresim Takımı Çeşitleri
29 Kasım 2017 11:05

Yatak odalarına ayrı bir atmosfer katmak için kullanılan yatak örtüleri tasarımlarıyla önem kazanırlar. Bunun yanı sıra farklı renk seçeneklerinde ortaya çıkan nevresim takımları sizlerin yatak odasının atmosferinde güzel bir değişim yapmanızı sağlayacaktır.

 

 

Gençler için ya da daha olgun yaşlardaki insanlar için farklı modellerde tasarlanmış olan nevresim takımı modelleri çok uygun fiyatlarıyla da müşterilerin beğenilerini kazanıyor. Üretimi sırasında bu ürünlerde birinci kalite malzemeler kullanılmıştır. Bu sayede kullanan kişilerin sağlığını olumsuz yönde etkilemez. Aynı zamanda yumuşak bir yapısı olduğundan dolayı da üzerine yattığınızda son derece rahat bir uyku geçirirsiniz. Yaz ayında sıcağı size hissettirmeyecek kumaş yapısında üretildiği için yaz döneminde sizin rahat bir şekilde yatakta vakit geçirmenizi sağlar.

Nevresim takımları bir çok renk seçeneğinde size sunuluyor. Sizler de yatak odanıza en uygun olan renk seçimini yaparak tercihinize uygun olan kaliteli nevresim takımlarını satın alabilirsiniz. Aynı zamanda gençler için sade renkler dışında şekil baskılı olan modeller de vardır. Bu modeller yatak odanıza ve yatağınıza yeni bir renk katar. Odaya girildiği zaman direkt olarak nevresim takımınız dikkatleri üzerine çeker.

Çok Hoşunuza Gidecek Pike Modelleri

Pike takımı konusunda da bir çok modelde ürünümüz bulunuyor. Yaz ayları için vazgeçilmez olan pike takımları sayesinde yazın o sıcağından etkilenmemek için pikeyi geceleri üzerinize örtebilirsiniz. Satışını yapmış olduğumuz pike takımlarının içinde volanlı yastık kılıfı çarşaf takımı ve pike bulunuyor. Bu şekilde yatağınızı yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte rengarenk pike takımlarıyla daha canlı bir hale getirebilirsiniz.

%100 pamuktan elde edilen bu pikeler sizin geceleri de çok rahat bir şekilde uyumanızı sağlar. Ağır değildir ve yatarken de size huzursuzluk yapacak özellikte değildir. Düz renk modelleri olduğu gibi sade çiçek motifli modelleri ve çizgi desenli modelleri de vardır. Kendi zevkinize göre en uygun modeli rahatlıkla bulabilirsiniz. Üstelik normal piyasaya oranla daha uygun fiyatlara bu denli birinci sınıf kalitede pike almış olursunuz. Pike takımları hediyelik eşya olarak da kullanılabilir.