Çankaya Belediyesi’nde skandal ihaleler!

Çankaya Belediyesi’nde skandal ihaleler!
12 Şubat 2016 10:45

Çankaya Belediye Başkanlığı bugün saat 11:00’de yeni parklar yapımı için ilk ihalesini yapıyor.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

İlk ihale bugün saat 11.00’de, diğer ihaleler ise sırasıyla Şubat 16, Şubat 17, Şubat 19, Şubat 23 ve Şubat 25 2016 tarihlerinde yapılacak.

 

Yeni park yapım ihaleleri tamamlanacak.

 

Halkın Habercisi’ne ulaşan çok önemli ihbar mektubuyla skandalı yayınlıyoruz.

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in talimatıyla Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç’in yürüttüğü ihalelerin ilki bugün saat 11:00’de başlıyor.

 

anl

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç

 

Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç’in ihaleye katılacak firmaların sayısında artış olmaması için ihale dosyalarının temini amacıyla görevlendirdiği sekreteryasının, ihaleye girecek firmalara zorluk çıkarttığı ve park ihalelerinin adrese teslim yapılacağı Halkın Habercisi’ne ulaşan ihar mektubunda belirtiliyor.

 

İhbar mektubunda daha da vahim olan nokta ise, 6 parkın aynı ismin kontrolündeki firma ya da firmalara verileceği..

 

Daha da önemlisi bu park ihalelerini alacak firma ya da firmaların koordinatörünün halen Çankaya Belediyesi temizlik işlerini yürüten C.Ö. olduğu ve C.Ö.’ nün CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün çok yakın arkadaşı olduğu ifade ediliyor.

 

C.Ö.’nün bu park ihaleleri ile çok yakından ilgilendiği, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç ile ilişkilerinin yüksek düzeyde olduğu, park ihalelerinin karlılık seviyesi çok yüksek bir şekilde planlanan şekilde sonuçlanacağı, ilk ihalenin bugün saat 11:00’de başlayacağı yani haberimizin yayınlanmasının ardından 15 dakika içerisinde başlayacağı ve yukarıda belirttiğimiz şekilde sonuçlanacağı ifade ediliyor.

 

C.Ö.’nün CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün yanına giderek bu konudan bahsettiği, her ihtimale karşı Tekin Bingöl’den de konunun takipçisi olması talebinde bulunduğu, Tekin Bingöl’ün merak etmemesi gerektiğini söylediği ve konunun takipçisi olacağını belirttiği de ihbar mektubunda yazıyor.

 

Bu skandal ihalelerin Halkın Habercisi olarak takipçisi  olacağımızı ifade ediyoruz.

 

Ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’deki ihalecilerin kim ya da kimler olduğunu ispatlayacağız.