Çanakkale’den Ankara’ya Kılıçdaroğlu’nu protesto için yürüyüş başlattı!

Çanakkale’den Ankara’ya Kılıçdaroğlu’nu protesto için yürüyüş başlattı!
15 Ağustos 2018 08:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez Yönetiminin olağaüstü kurultay yapmamasına tepki olarak Cenk Ünver isimli partili Çanakkale’den Ankaraya’ya yürümeye başladı.

 
Ünver, 10 Yıldır CHP’nin hiç bir seçimi kazanamadığını buna rağmen halen mevcut genel başkan ve yönetiminin olağanüstü kurultay yapmamasını protesto için Çanakkale’den Ankara’ya yürüyerek bu anti-demokratik tutumu protesto edeceğini söyledi.

 
Ünver açıklamasında,“10 yıldır CHP Genel Başkanlığı koltuğunu işgal eden, bir arpa boyu yol ilerlemeyen Kılıçdaroğlu ve ekibinin girmiş olduğu 9 seçimi kaybetmelerine rağmen basarılıyız diyerek ekranlarda nara atması kabul edilebilecek bir durum değildir.

 

 
24 Haziran seçimleri sonrasında kurultay delegelerinin ve parti üyelerinin talebini hukuksuzca reddetmiştir. Adalet yürüyüşü, adalet kurultayı yapmış ancak ekibi ile adaletsiz dikta yönetimine devam etmiştir.

 

 

Örgüt içinde üye ve delegelere, vekillerin yaptığı tehtitlere göz yummuştur. CHP’ yi hala işgal eden bu ekibi be de Çanakkale’den başlayarak #AtamaŞikayetYürüyüşü ne çıkıyorum. CHP kurucu başkanı Atam’ın huzuruna çıktıktan sonra CHP Genel Merkezi önünesiyah çelenk koyup CHP’li bir seçmen olarak görevimi yerine getireceğim” dedi.

 

 

Yürüyüşü başlatan kişinin Adalet Kurultayı sırasında Aykut Erdoğdu tarafından tartaklandığı iddia edilen CHP üyesi Cenk Ünver olduğu ortaya çıktı…

 

R1

 

resim2