Çamaşır Makinesi E28 Hata Kodu(F28) Nedir? Nasıl Çözülür?

Çamaşır Makinesi E28 Hata Kodu(F28) Nedir? Nasıl Çözülür?
6 Nisan 2020 10:53

Dijital gösterge paneline sahip olan yeni nesil çamaşır makinelerinde pratik bir kullanılabilirlik, tüm kullanıcılara sağlanıyor. Özellikle çamaşır makinesinin anlık işlem durumu ve işlem süresi gibi bilgiler buradan kullanıcı tarafından takip edilebiliyor. Aynı zamanda da makinelerin dijital gösterge panelinde yanıp-sönen çamaşır makinesi hata kodları ile herhangi bir sorun olduğu zamanda anlık olarak takip edilebilmesi sağlanabilmektedir. Çamaşır makinesi hata kodları arasında E28 hata kodu da bulunmaktadır. Bu hata kodu çamaşır makinesi kullanıcılarında sıkça görülmektedir. Bazı durumlarda çözümü için profesyonel Sultanbeyli Arçelik Servisi hizmeti gereksinimi bulunmaktadır.

Çamaşır Makinesi E28 Hata Kodu Nedir?

Çamaşır makinesi E28 hata kodunun dijital gösterge panelinde yanıp-sönmesi durumunda çamaşır makinesinde akış sensörü arızası meydana geldiğini göstermektedir. Çamaşır makinesinin dijital gösterge panelinde E28 hata kodu alınması durumunda, makinenin etkin biçimde kullanımı gerçekleştirilemez. Böyle bir durumda da mutlak suret ile profesyonel Kavacık Arçelik Servisi hizmetlerine başvuruda bulunulması gerekmektedir. Çamaşır makinesi akış sensörü arızaları için gerekli olan onarım müdahaleleri için uzmanlık düzeyinde teknik bilgi ve ileri nesil teknik donanım gerekliliği bulunmaktadır.

Çamaşır Makinesi E28 Hata Kodu Nasıl Çözülür?

Çamaşır makinesinde E28 hata kodu görülmesi durumunda çamaşır makinesinde akış sensörü arızası meydana gelmiş anlamına gelmektedir. Çamaşır makinesinin akış sensörü arızası temel olarak teknik müdahale gerektiren bir arızadır. Bu sebep ile de çamaşır makinesinde E28 hata kodunu alan kullanıcıların en hızlı şekilde profesyonel servis müdahalesi için başvuruda bulunması gerekir. Bölge genelinde müdahale için hazır durumda bulunan mobil ekipler en kısa zaman dilimleri içerisinde ilgili adrese müdahalede bulunabilmektedir. Gerekli olan tüm E28 hata kodu onarım müdahaleler, tam donanımlı servis ekipleri tarafından yerinde gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede çok daha kısa süreler içerisinde cihazın yeniden en yüksek performansta kullanılabilir duruma getirilmesi sağlanabilmektedir. Kurtköy Arçelik Servisi merkezinde uzman teknik personel tarafından gerçekleştirilen tüm arıza onarım müdahalelerindeki parça değişimleri yalnızca orijinal yedek parça kullanımı ile gerçekleştirilmektedir. Üstelik yapılacak tüm arıza onarım müdahaleleri için kurumsal servis hizmetleri dahilinde 1 yıllık garanti desteği de tüketicilere sunulmaktadır.