Cam Balkon Faydaları Nedir? Nasıl Kullanılır?

Cam Balkon Faydaları Nedir? Nasıl Kullanılır?
29 Mart 2020 09:22

Cam balkon şirketi anlamında birçok cam balkon sistemi, çalışma tekniği ve çeşitleri bulunmaktadır. Dolayısıyla İzmir cam balkon fiyatları da tamamen tiplerine göre değişmektedir. Fiyat oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu nokta da dikkat edilmesi gereken nokta, size önerilen sistemin muadil fiyatlarına bakmanızdır.

 

Cam Balkon Uygulamaları

Günümüzde halen katlanır cam balkon teknikleri bulunmaktadır. Uygulanan kasa ray profili ile alüminyum cam çıta contaları fiyat politikasını ciddi anlamda etkilemektedir. Nötr bir renk seçmek veya renkli bir alüminyum profil tercih ederseniz, duruma göre fiyat analizi yapılmaktadır. Cam balkon firması için https://uzmancambalkon.com/ sitesine bakabilirsiniz.

Cam Balkon Servis Ve Bakımı

Bunun için bazı noktalar bulunmaktadır. Cam balkonu servis ve bakımın sağlarken uygulamanız gereken adımlar şu şekildedir;

  • Camlama sistemi yerine takıldıysa, öncesinde silikon çekilen bölgelere dikkat bakın,
  • Açık kalan yer olmamasına özen gösterin,
  • Kanatların rahat açılabilir ve kapanabilir olmasına dikkat edin, Rahat sürülebiliyor ve katlanabiliyor olması gerekmektedir.
  • Kilit sistemi rahat çalışıyor mu bakın,
  • Sözleşmede size aktarılan özelliklerin hepsi yerinde çalışıyor mu bakın,
  • Servis ekibi ile birlikteyken sistemi bir kez de olsun deneyin,
  • Ardından kendiniz müdahalesiz tekrar edin,
  • Oluşabilecek herhangi sorunlara karşı ilgili bir mobil telefon numarası talep edin,
  • Periyodik bakım konusunda bilgilenin,

Bu detaylara uymanız halinde kusursuz bir cam balkon servisi uygulanacaktır.

Cam Balkon Cam Renkleri

Katlanabilir cam balkon yaptırmak istediğinizde, bu konuda en çok cam rengi konusunda kararsızlığa düşeceksiniz. Balkon cam yapım işleminde en ana malzeme ve en göze gelen malzeme camdır.

İşte cam renkleri ve çeşitleri!

  • Şeffaf Cam Renkli Cam Balkon,
  • Mavi Cam Renkli Cam Balkon,
  • Yeşil Camlı Cam Balkon,
  • Bronz Renk Camlı Cam Balkon şeklindedir.

Şimdi çeşitler hakkında biraz daha detaylı bilgi sunalım.

Şeffaf Cam Renkli Cam Balkon

Kullanıcı kişiler daha çok şeffaf ton rengi tercih etmektedir. Çünkü sadelik daha farklı göstermektedir.

Mavi Cam Renkli Cam Balkon

Şeffaf camdan sonra tercih edilen 2. Sırada ki cam tipi mavi cam rengidir. Bina içinde anlaşılarak mavi cam tercih edilirse, küpeşteler de mavi şekilde yapılmaktadır. Deniz kenarında oturan veya gökyüzüne direkt olarak bakan üst katlar daha çok İzmir’de tercih edilmektedir.

Yeşil Camlı Cam Balkon

Yeşil cam daha çok doğayla iç içe olanların tercihidir. Bu yüzden daha çok ahşap pergola altlarında bu sistem uygulanmaktadır.

Bronz Renk Camlı Cam Balkon

Bunu tercih eden kişilere daha çok ahşap desenli alüminyum ve bronz alüminyum olan kişilere tavsiye etmekteyiz. Bronz renk cam ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Hatta içerisinde dışarısı gayet rahat görülmekteyken, dışarıdan bakan kişi içeriyi kesinlikle seçemez.

Cam Balkona Perde Takabilir Miyim?

Bu daha çok karşımıza çıkan soru tiplerinden birisidir. Katlanabilir cam balkonu taktırdıktan sonra emin bir şekilde kontrol edin. Buna bir süre sonra perde takmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla bu camlara en uygun stor veya zebra model perdeler yakışmaktadır.

Ancak öncesinde mutlaka perde takımı için sisteme bu ek özelliğinde yerleştirilmiş olmasına dikkat edin. Yoksa hemen hemen 8 cm’lik bir mesafe size sorun çıkaracaktır. Ayrıca modern ve mekanik perde sistemleri de günümüzde oldukça talep edilmektedir.

Çok yönlü yani pliseli sistem perde modelleri de tercih edebilirsiniz. Zarif hatları ile bulunan konumu oldukça şık gösterecektir. Karar verirken mümkün mertebe bir miktar ölçüp biçmelisiniz. Cam balkon fiyatları için https://uzmancambalkon.com/cam-balkon-fiyatlari/ sitesine tıklayın.