Çağın Yeni İnternet Deposu resmim.net

Çağın Yeni İnternet Deposu resmim.net
21 Temmuz 2018 22:18

İnternet de depolama yapmak çağımızın kurtarıcısı haline geldi. Her gün insanlar tarafından yüzlerce fotoğraf çekiliyor. Herkes yaşadığı anıları biriktirmek ve bir yerde saklamak istiyor. Çekilen bu resimler için depo sıkıntısı yaşanıyor. Çeşitli depolama aygıtlarına parça parça yüklenilen resimler dağınık ve ayrı ayrı olduğundan aranılan resmin kolayca bulunması da gittikçe zorlaşıyor.

 

Fotoğraf ve Resimleri Saklamak Artık Çok Kolay
Resimlerin güvenli olarak saklanabilmesi için resmim.net internet sitesi tam da aranılan özellikleri taşıyor. Bu site sayesinde ücretsiz ve sınırsız olarak depolama imkanına kavuşuluyor. Gezip görülen yerlerin, hobi olarak çekilen resimlerin yeni adresi resmim.net oluyor.

 

Resmim.Net Nasıl Kullanılmalı?
Site çeşitli forumları da içeriğinde barındırıyor ve bu forumlara da fotoğraf yükleme imkanı sağlıyor. Bilgisayar da bulunan ve çok yer kaplamaması istenen çeşitli gifler de resmim.net sitesine yüklenebiliyor. Ayrıca sadece resim değil internet bağlantı adreslerinde ki resimler de bu siteye yüklenebiliyor. Siteye fotoğraf ve resim yüklemekte çok kolay. Siteye üye olduktan sonra resim yükle seçeneğine basılarak kolayca işlem gerçekleştirilebiliyor.