BUZ LAZER ANKARA & GENITAL LAZER EPİLASYON

BUZ LAZER ANKARA & GENITAL LAZER EPİLASYON
8 Ocak 2019 12:26

Vücutta istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak amacıyla bir kaç farklı tedavi yöntemi mevcuttur. Lazer Epilasyon mantık olarak Lazer ışığının tek dalga boyunda ve düz bir şekilde yayılarak enerji oluşturulması, oluşturulan bu enerjinin kıl köklerinde yoğunlaştırılarak tahribata sebep olmasını sağlamaktadır. Bu tahribat sonucu vücut üzerinde istenmeyen kıl ve tüylerden tamamen kurtulmuş oluruz. 12 yaş ve üstü herkese uygulanabilen Lazer epilasyon vücutta gelen olarak birkaç bölgede uygulanmaktadır. Lazer epilasyon başlıca;

 
-Ense, yüz ve boyun
-Koltuk altı, kulaklar ve bacaklarda
-Gövde, sırt ve kalça
-Son olarak Genital Lazer Epilasyon gibi bölgelerde uygulanmaktadır.

 
Lazer epilasyon cilt hastalığı bulunanlarda, hormona bozukluk yaşayanlarda, kanser ve aşırı bronz tene sahip kişilerde uygulanmamaktadır. İşlem büyük bölgelerde ortalama 10 dakika, küçük bölgelerde ise ortalama 2 dakika sürmektedir. Ayrıca işlem uygulanan bölgeye göre minimum 4 maksimum 12 seansta tamamen bitmektedir.

 
Genital Lazer Epilasyon Nedir?

 
Genital bölgede bulunan kıllar, estetik ve güzel bir görünüm için kişiye bağlı olarak kısaltılabilir, tamamen kesilebilir veya şekil verdirilebilmektedir. Kimi kültürler de tamamen temizlenen bölge, kimi kültürler de ise tamamen kendi haline bırakılmaktadır. Vücutta istenmeye bu tüylerden kurtulmak için uygulanan birkaç yöntem bulunmaktadır. Bunlar;

 
-Ağda
-Tıraş
-İğneli epilasyon
-Lazer epilasyon
-Buz lazer epilasyon gibi birkaç çeşitte uygulanabilmektedir.

 
Vücudun en hassas bölgelerinden olan genital bölge, diğer bölgelere nazaran daha özel bir bakım gerektirmektedir. Ergenlik ile başlayan genital bölgede ki tüylenme, hormonlar ile bağlantılı olmakla birlikte kalın bir yapıya sahiptirler. Genellikle yaz ayları için uygulanan Genital Lazer Epilasyon, son dönemlerde oldukça revaçtadır.

 
Kıl yapısı itibari ile lazer epilasyona uygun olan genital bölge, epilasyon öncesi özel bir hazırlık durumu gerektirmemektedir. Uygulamadan 4-5 gün evvel kıllarınızı kısaltmanız ve işlem öncesi 1 ay boyunca ağda gibi uygulamalar yaptırmamalısınız. Oldukça kısa süren genital bölgedeki epilasyon işlemi ortalama olarak 10 dakika sürmektedir. Lazer uygulaması ağrı vermez ve anesteziye gerek duymadan yapılabilmektedir.
Lazer epilasyon yaptırmak için en ideal mevsim sonbahar olmakla birlikte uygulama öncesi bölgenin nemli olmaması gerekmektedir. Genital Lazer Epilasyon için 4-6 seans genellikle yetmektedir. Seans araları çoğunlukla 2 ay olmakla birlikte, bu uygulamanın yumurtalıklarınıza bir zararı bulunmamaktadır.

 
Kıl dönmeleri ve batıklar gibi sorunlar için en etkili tedavi yöntemi olan lazer epilasyon, kalıcı bir sonuç vermektedir. Lazer uygulaması sadece kıl köklerini hedef almakta ve etrafında bulunan herhangi bir organa zarar vermemektedir. Lazer epilasyon 15 yaş ve üzeri kişilerde uygulanmaktadır. Genital bölgeniz lazer epilasyon uygulamak istiyorsanız www.buzlazer.com adresinden bilgi ve yardım alabilirsiniz.

 
BUZ LAZER EPİLASYON

 
Buz Lazer Ankara, İstanbul, İzmir gibi birçok farklı şehirde uygulanmaktadır. Uygulama vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliştirilmiş olan en teknolojik ve en yeni epilasyon yöntemidir. 2014 yılının son zamanlarında çıkan Buz lazer yöntemi en az acı ve ağrı oranının yanı sıra daha az seans sayısı ile kullanım açısından da oldukça yaygınlaşmaktadır.

 
Bu yöntem ile lazer cihazının başlığında kontakt olarak soğutucu sistem bulunmakta ve geniş alanlara uygulanmaktadır. Kıl köklerinizdeki değişik yapıları hedef alan ve onları farklı dalga boylarıyla tahrip eden yöntem, vücutta istenmeyen tüy ve kıllar için kesin bir yöntemdir. Seans süreleri ortalama olarak 30 dakika sürmekte maksimum 6 seans ile istenmeyen tüylerden kurtulabilmektesiniz

 
Buz Lazer Epilasyon Avantajları

 
Acı ve ağrı oranını minimuma indirgeyen buz lazer epilasyon, en ine ve en açık renkteki tüyleri algılayarak kesin çözüm sunmaktadır. Bayanlar için bacaklar, kol ve koltuk altlarının yanı sıra bikini bölgesinde de kullanılan yöntem ayrıca yüz, sırt, göğüs gibi bölgelere de uygulanabilmektedir.

 
En büyük avantajlarından birisi her mevsim uygulanabilmesi olan Buz Lazer Ankara gibi yazları kuru sıcak olan bölgelerde büyük bir avantaj sağlamaktadır. Buz lazer hamilelik veya sağlık problemleri bulunmayan 12 yaş üstü herkeste uygulanabilmektedir.

 

 

Buz Lazer Epilasyon Uygulaması

 
Buz lazer uygulaması öncesi, hedeflenen bölge temizlenmekte ve bölgede bulunan kıllar kısaltılmaktadır. Kısaltılan bu kıllar lazer ile taranmakta ve uygulanan lazer enerjisi kıl kökünde bulunan melanin pigmenti tarafından absorbe edilmektedir.

 
Buz lazer epilasyon ile emilen bu enerji ısıya dönüşmekte ve ortaya çıkan ısı sonucu kıl kökleri tahrip edilerek kıllardan kurtulmak hedeflenmektedir. Soğutma özelliği bulunan yöntem ile epidermis lazer atışları arasında soğutulmakta ve ağrı ya da acı hissi ortadan kaldırılmaktadır.