Büyük Ekrandan Tv İzleme Keyfi

Büyük Ekrandan Tv İzleme Keyfi
18 Şubat 2019 13:28

3D video izleme avantajı sunun yeni teknoloji ürün, son dönemlerin en popüler teknolojilerinden biri olmakla birlikte her yaş grubuna hitap eden bir cihazdır.

 

 

Son zamanların en popüler teknolojilerinden biri olan crazy screen özellikle gençler tarafından rağbet gösterilen bir teknolojidir. Gözlüksüz olarak 3G video izleme avantajı sunan bu icat son derece kullanışlı olan bir üründür. Kullanıcılarına yalnızca cep telefonu üzerinden 3D izleme avantajı sunan crazy screen gözlük takmadan dev ekran görüntüsü görebileceğiniz bir cihazdır.

 

Yalnızca cep telefonunuzu ve crazy screen kullanarak üç boyutlu olarak film, sinema ve video izleyebilirsiniz. Adeta sinema salonunu ayağınıza getiren crazy screen, akıllı telefon kullanarak 3D film avantajı sunuyor. 12 inç boyutunda olan bu cihaz sayesinde kocaman bir ekrandan istediğiniz yerde istediğiniz filmi izleyebileceksiniz.

 

Crazy screen üzerinden 3D video izlemek için izleyeceğiniz videonun üç boyutlu olmasına gerek yoktur. Telefonunuzdan açacağınız film, dizi veya video 3D olmasa bile crazy screen üzerinden 3D olarak izleyebileceksiniz. Bunun için tek ihtiyacınız olan akıllı bir telefonun olması ve o telefondan video oynatabilmeniz. 3D video izleme keyfini ayağınıza getiren crazy screen, gözlüksüz olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

 

3 boyutlu bir ekran koruyucu olan crazy screen, iki farklı renk alternatifi ile kullanıcıları ile beraber. Siyah ve ahşap renkleri olan dilediğiniz iki renkten birini alabilirsiniz. Her iki renkte son derece şık durmaktadır. Doğal olan bu renklerden herhangi birini tercih edebilirsiniz.

 

İki renk alternatifine sahip olan crazy screen ekran bölümü 12 inçtir. 3D video izleme avantajı sunan özellikleri ise şu şekildedir; ekran genişliği olarak 25.2cm, stand uzunluğu 19 cm, stand genişliği 26 cm ve yükseklik ise 13 cm’dir. Bu özelliklere bakarak her yere götürebileceğiniz ve çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir cihazdır.

 

Nerede olursanız olun her zaman yanınızda götürebilirsiniz. Evde, okulda, tatilde her yerde kullanabilirsiniz. Böylece hiçbir yerde sıkılmadan video izleme avantajı yakalarsınız. ürün her zaman her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir cihazdır. Yalnızca film değil, dizi ve diğer videoları da izleyebileceksiniz. Crazy screen kullanımı her hangi bir bağlantıya ihtiyaç duyulmadan yapılabilmektedir.

 

Kullanıcılarına keyifli bir zaman yaşatan bir uygulamadır. Arkadaşlarınız ile keyifli zaman geçirmek için kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde dilediğiniz yerde 3 boyutlu maç izleyebilirsiniz. Cihazı kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey akıllı bir telefondur. Akıllı telefonunuzun markasının veya modelinin ne olduğu ise hiç önemli değildir. Sadece video oynatabilen bir akıllı telefon olması yeterli olacaktır. Bundan dolayı herkes  kullanabilir. Her yere götürebileceğiniz, çantanızda taşıyabileceğiniz ağırlıkta olan crazy screen her yaş grubuna hitap eden bir alettir.